Pris på undervognsbehandling

Klik her for at kontakte os og få en pris på undervognsbehandling af højeste kvalitet

Personalet ved Fyns UndervognscenterNår du leder efter en pris på undervognsbehandling skal du først og fremmest vide følgende:

Vi udfører udelukkende undervognsbehandlinger af højeste kvalitet. Dette betyder, at vi ikke er de billigste på markedet. Pris og kvalitet hænger nemlig sammen.

For at kunne udføre en undervognsbehandling professionelt, tilstrækkeligt og ideelt er vi nødt til at afmontere dele på bilen, så vi kan komme til i alle hulrum. Det tager tid – og derfor også arbejdstimer for vores dygtige teknikere. Det medfører derfor også, at vores pris på undervognsbehandling bliver tilsvarende højere. Finder du en billigere pris på undervognsbehandling bør du derfor være opmærksom på kvaliteten af behandlingen.

Samlet set lavere pris på undervognsbehandling

Til gengæld holder vores behandlinger længere. Derfor kan du spare penge på langt sigt – og en umiddelbar dyr pris på undervognsbehandling viser sig således at give den bedste pris på rustbeskyttelse i længden.

I modsætning til mange andre udbydere, er det hos Fyns Undervognscenter nemlig kun nødvendigt at få foretaget rustbehandling hvert 4. år  – og det giver vi 30 års garanti på. Ved at vælge en behandling der holder 3 eller 4 år, skal du nemlig investere i et tilsvarende færre antal behandlinger, set over en årrække.

Vi har desuden været i branchen siden 1969 og har dermed stor erfaring, hvilket sikrer dig et professionelt resultat hver gang. Derudover stiller vi naturligvis en lånebil eller -cykel til rådighed, mens vi rustbeskytter din bil.

Derudover fotodokumenterer vi enhver behandling og anvender markedets mest miljøvenlige produkter.

Din pris på undervognsbehandling indeholder således alt det du har brug for – og ikke bare rustbeskyttelse.

Overvejer du, hvad din pris på undervognsbehandling vil være, så er du kommet til den rette side.

Det er dog svært at give en nøjagtig pris uden at have set din bil og dermed afdække hvilket behov for undervognsbehandling bilen har. Det afhænger nemlig af flere faktorer – som for eksempel din bils mærke, model, alder samt hvilken type rustbehandling, der er tale om.

Få en pris på undervognsbehandling nu

Gratis rustkontrolVi giver 30 års garantirustbeskyttelse og undervognsbehandling til alle nye biler. En garanti som vi også giver til mange brugte biler efter en godkendelse. Så er du altid sikret, at din pris på undervognsbehandling også giver dig maksimal værdi for pengene.

Denne garanti kan vi tilbyde, fordi vi udfører hver eneste behandling med samme grundighed. En grundighed der er blevet belønnet med Teknologisk Instituts kvalitetsstempel.

Du kan bestille et tilbud og få en pris på undervognsbehandling via “Bestil tilbud”-formularen her på siden. Når du har udfyldt den, kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 13 00, så giver vi dig et tilbud og pris på undervognsbehandling over telefonen.

Fordele ved rustbeskyttelse af din bils undervogn

Der er mange fordele ved at få en undervognsbehandling af bilen, også umiddelbart efter købet af den. Det kan nemlig holde antallet af samlede behandlinger nede – og dermed også medføre en sammenlagt lav pris på undervognsbehandling over en årrække.

Hvis du får din bil undervognsbehandlet før den rammer vejen, er du rigtig godt kørende og har allerede forebygget mod en masse fremtidige rustangreb. Det betyder også, at du sparer penge til reparationer.

En undervognsbehandling sikrer i øvrigt også større køreglæde, da denne reducerer meget kørestøj forårsaget af undervognen.

Få en god pris på undervognsbehandling

Bare ved at få din bil undervognsbehandlet en gang hvert fjerde år, forlænger du din bils levetid væsentligt.

Det gælder også, selvom din bil er ny. Jo længere tid du venter, jo højere vil din pris på undervognsbehandling nemlig også være. Både økonomisk og i forhold til din bils levetid.

Det skyldes, at der ofte skal udføres en smule rustarbejde på ældre biler, inden vi kan gå i gang med selve rustbeskyttelsen – og det koster også.

Om efteråret får vi rigtig travlt, fordi det kolde og fugtige vejr sætter ind, og flere og flere biler rammes af rustskader, hvilket betyder at der kan være længere ventetid for at få en behandling. Men uanset hvornår på året du henvender dig, kan du være sikker på at få den samme konkurrencedygtige pris på undervognsbehandling.

Overvejer du at købe en undervognsbehandling på et dealsite?

Læs artiklen “Dealsites fupper bilejerne med rustbeskyttelse til halv pris“, hvor FDM fraråder det.

Tectyl rustbehandling – din garanti for kvalitet

Som en del af Tectyl-kæden garanterer vi, at din bil får den bedst mulige rustbehandling og at du får den bedste pris på undervognsbehandling. Herunder er en beskrivelse af den grundige gennemgang, som din bil får ved en typisk undervognsbehandling hos os.

Husk at rustbeskytte uanset alder
  • Alle dækplader og inderskærme afmonteres inden behandling

  • Bilen afrenses med vand under højt tryk og tørres

  • Der bores kun enkelte huller (kun hvor der ikke kan behandles med specialmundstykker)

  • Behandling foretages efter specielt sprøjtediagram

  • Behandling af alle hulrum i over- og undervogn

  • Behandling med tyndt rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen

  • Behandling med tykkere rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen
  • Behandling med slidlag på hele undervognen

  • Montering af dækplader og inderskærme

  • Bilen klargøres til aflevering

Den grundige gennemgang af din bil hos Fyns Undervognscenter gør, at du får et meget højt serviceniveau, kombineret med en god pris på undervognsbehandling. Hos os får du altså hele pakken, og der er intet du skal bekymre dig om, hverken forud for, under og efter undervognsbehandlingen. Læs mere om undervognsbehandling med Tectyl

Ønsker du en pris på undervognsbehandling?

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud og pris på undervognsbehandling. Du kan kontakte os på tlf.: 66 17 13 00 eller benytte formularen i højre side, hvis du ønsker at høre et tilbud og pris på undervognsbehandling.

Læs evt. også: Tilbud på undervognsbehandling