Rustbeskyttelse af biler

Rustbeskyttelse af biler foretaget af Fyns førende undervognsbehandler

Vi giver 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger, hvis vi behandler din bil hvert 4. år fra den er ny. Hvis du har en bil, som ikke er ny, kan du komme ned og lade os give den et tjek, så vurderer vi om vi kan tilbyde samme garanti på din bil.

Rustbeskyttelse af biler modvirker rustangreb

Rustbeskyttelse af biler er helt essentielle, hvis man gerne vil undgå rustangreb på bilen. Og sørg gerne for at få rustbeskyttelse af bilerne så tidligt som muligt. Selv nye biler bør gennemgå en behandling med rustbeskyttelse, da klimaet i Danmark gør, at din bil er særligt udsat for rustangreb, og bilerne ikke er produceret til lige netop vores klima. Teknologisk Institut anbefaler derfor, at man sørger for rustbeskyttelse af bilerne, inden man tager dem i brug, og derved forlænges bilens levetid også markant.

img12-300x225

Mange vælger først at få rustbeskyttelse af biler, når det næsten er for sent. Derfor har vi altid meget travlt med rustbeskyttelse af biler i efteråret, hvor bilejerne begynder at tænke på muligheden for rustskader. De fleste værksteder, der udfører rustbeskyttelse af biler, har altså meget travlt i efterårs- og vintermånederne, fordi det er her, mange vælger at få rustbeskyttelse af biler.

Hvis du gerne vil være i god tid med rustbeskyttelse af biler, anbefaler vi derfor, at du bestiller og får udført din rustbeskyttelse af biler allerede om foråret og sommeren. Der er mindre ventetid, fordi vi som regel har mindre travlt, og så er din bil klar til vintervejret. Rustbeskyttelse af biler er ikke noget man skal spare på, for rustbeskyttelse af biler kan både forlænge bilens levetid, forbedre din køreglæde og spare dig for mange værkstedsudgifter senere hen.

En fabrikants galvanisering af bilen er ikke nok

Biler fremstilles af stålplader som er galvaniserede, dvs. at pladerne renses og påføres et lag af smeltet zink, som fungerer som rustbeskyttelse af biler. Undersøgelser fra Korrosionsinstitutet i Sverige viser, at bilproducenterne i stigende grad sparer på den traditionelle olie-/ voksbehandling under produktionen, og kun benytter sig af galvanisering.

Rustbeskyttelse-af-biler
Desværre galvaniserer bilfabrikanterne pladerne inden de svejses sammen, og galvaniseringen brændes væk ved mange af bilens utallige svejsninger. Ydermere forringes kvaliteten af galvaniseringen de steder hvor stålpladerne bukkes, og dermed er der ingen rustbeskyttelse af bilerne.

Derfor anbefaler vi og Teknologisk Institut, at din bil rustbeskyttes så tidligt som muligt, hvorved du gør dig selv, og din bil en stor tjeneste i det lange løb. Du skal derfor selv sørge for rustbeskyttelse af bilerne, og ikke bare lade dig nøje med galvaniseringen.

Overvejer du at købe billig undervognsbehandling på dealsite eller andet?

Læs artiklen eller se video på DR kontant: "Ekspert: Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd"

Nettet flyder med vilde tilbud på rustbehandling, men i stikprøve dumper tre ud af tre biler.

Former for rustbeskyttelse af biler hos Fyns Undervognscenter

Hos Fyns Undervognscenter tilbyder vi flere forskellige former for rustbeskyttelse af biler, der er nøje tilpasset efter de forskellige behov for rustbeskyttelse, som forskellige biler har:

  • Hulrumsbehandling: Rustbeskyttelse af bilers hulrum fra vindueshøjde og nedefter.
  • Bundbehandling: Bunden og hjulkasserne behandles for at undgå at rust opstår eller udvikler sig
  • Komplet behandling: Bilen behandles i hulrum fra vindueshøjde og nedefter. Undervognen og skærmkasserne behandles, og inderskærme og bundplader afmonteres inden de efterfølgende bliver afrenset og behandlet. Vi anbefaler en komplet behandling og rustbeskyttelse af biler, men især nye biler, og biler der endnu ikke er blevet beskyttet mod rust.
  • Dobbelt behandling: Denne behandling gennemgår samme faser som den komplette behandlings rustbeskyttelse af biler. Yderligere hærder bilen natten over, hvorefter behandlingen gentages for at opnå den bedst mulige rustbeskyttelse af biler. Denne behandlingsform anbefaler vi til de biler, der ikke tidligere er blevet beskyttet, samt til biler der ikke er blevet ordentligt vedligeholdt, herunder rustbeskyttelse af biler der er blevet angrebet af rust.

Rustbeskyttelse af biler kan spare dig for mange penge

Hvis en bil har god rustbeskyttelse, vil det mindske risikoen for, at bilen får gennemtæret rust. Det er ikke alle firmaer, der udfører en ordentlig rustbeskyttelse af biler. Her kan Fyns Undervognscenter (beliggende i Odense) være det helt rette firma. Vi har altid kvalitet for øje, når vi skal udføre rustbeskyttelse af biler. Læs her om pris på undervognsbehandling.