4 års behandlingsinterval og 30 års garanti

0 fejl i Teknologisk Instituts kontrol

Fejlfrie undervognsbehandlinger er vores mærkesag

For at give vores kunder den bedste undervognsbehandling, har vi underlagt os Danmarks skrappeste kontrol udført af Teknologisk Institut. Den højeste karakter, som Teknologisk Institut kan give er 0-fejl. De seneste 11 år har vi opnået 0-fejl, og det er din garanti for, at vi udfører fejlfrie og korrekte undervognsbehandlinger hver gang. Læs mere her

Skal vi kontakte dig?

4 års komplet

rustbeskyttelse

4 års komplet rustbeskyttelse

Til alle biler

3 lags behandling, der holder 4 år og er billigst pr. år og i længden
 • Alle bundskjold og inderskærme afmonteres (også ved genbehandling)
 • Afrensning med varmt vand under højtryk, med efterfølgende varmlufttørring
 • Alle hulrum, døre og klapper behandles efter sprøjteskema
 • Vi borer ikke i din bil
 • 3 lags behandling på vognbund
 • 30 års garanti
 • Genbehandling hvert 4. år
  (forudsat ingen rust)
 • Fotodokumentation altid!
 • Behandlingstid 1 døgn
 • Hulrumsproduktet indeholder kun 2% opløsningsmidler, samt lugter og drypper minimalt
 • Bilen afleveres nyvasket

3 års komplet

rustbeskyttelse

3 års komplet rustbeskyttelse

Til alle biler

2 lags behandling, der holder 3 år og er billigst her og nu
 • Alle bundskjold og inderskærme afmonteres (også ved genbehandling)
 • Afrensning med varmt vand under højtryk, med efterfølgende varmelufttørring
 • Alle hulrum, døre og klapper behandles efter sprøjteskema
 • Vi borer ikke i din bil
 • 2 lags behandling på vognbund
 • 30 års garanti
 • Genbehandling hvert 3. år
  (forudsat ingen rust)
 • Fotodokumentation altid!
 • Behandlingstid 1 døgn
 • Hulrumsproduktet indeholder kun 2% opløsningsmidler, samt lugter og drypper minimalt
 • Bilen afleveres nyvasket

Gratis

rustkontrol

Gratis rustkontrol

Til alle biler

Hvis du er det mindste i tvivl,
så book en gratis rustkontrol
 • Hvis din bil er mere end 4 år gammel og/eller angrebet af rust, vil vi altid anbefale dig at få udført en gratis rustkontrol
 • Det kan nemlig betyde at din bil har behov for en specialbehandling
 • Rustkontrollen sikrer, at du og din bil får den rette behandling
 • Varighed ca. 30 minutter

Støjdæmpning

Støjdæmpning

Til nyere biler

Reducerer støjniveauet i kabinen
med op til 50%
 • Støjreduktion på op til 50%!
 • Kan fås som enkeltbehandling eller i kombination med din rustbeskyttelse
 • Giver bedre komfort og køreglæde, samt bedre oplevelse med håndfri telefon og samtale i kabinen
 • Støjdæmpningen er især velegnet til biler, som har ”åbent” bagagerum som f.eks. stationcars og SUV’er
 • Behandlingstid 2 døgn
 • Produktet er helt uden opløsningsmidler

Sammen med disse partnere, sikrer vi dig den bedste kvalitet

bilbrancheraad-150-2
DTI-150-2
thumbnail_Bilgaranti_logo_kvadrat_nyx150

Dette siger vores kunder om os

IVVECO-150

Hos Iveco sætter vi præcision og kvalitet meget højt. Derfor vælger vi underleverandører, som er meget professionelle, fleksible og leverer høj kvalitet til tiden. Alt dette får vi hos Fyns Undervognscenter, derfor kan jeg varmt anbefale dette firma til andre.

Kjeld Mortensen

Transportkonsulent

Kronsbjerg-150

Vi har nu i over 24 år brugt Fyns undervognscenter. Det lange samarbejde skyldes i høj grad, at vi altid er sikret en god service, og et ordentligt stykke arbejde. Vi har været fuldt ud tilfreds med samarbejdet gennem alle årene.

Michael Hansen

Værkfører Kronsbjerg

nellemann-150

Hos Fyns Undervognscenter mødes vi altid med godt humør, der er god kommunikation fra start til slut, aftaler overholdes, og der ydes en super service. Kvaliteten er altid i top! Jeg kan helt klart anbefale dette firma.

Rene Kjeldgård

Servicechef, Nellemann Odense

vestergaard-150
P-Christiansen-150
peaugot-150
peaugot-150-2

Fordele til medlemmer af

aeldresagen-logo-325x56
Log-buy-65
Coop-65
fdmlogo

Professionel rustbeskyttelse og undervognsbehandling af alle typer biler og køretøjer

For 11. år i træk er vi hos Fyns Undervognscenter kåret til det bedste behandlingscenter på Fyn. Det er din garanti for, at vi leverer en perfekt undervognsbehandling hver gang. Kåringen foregår ved hjælp af stikprøvekontrol, som vi ikke har mulighed for at påvirke. Det er altså helt tilfældigt, hvornår der foretages test af vores behandling. På grund af vores høje kvalitet tilbyder vi 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger, hvis bilen behandles hvert 4. år. Mange andre har et behandlingsinterval på 2. år, men dette kan undgås, hvis man udfører en behandling efter vores metoder og kvalitet – og desto længere, der er mellem behandlingerne, desto billigere er det for dig i længden.

Hvordan forlænger en undervognsbehandling bilens levetid?

Danmark har et af de mest belastende klimaer i verden, hvilket betyder, at der er fugtighed i din bils karosseri stort set hele året rundt. Fugtighed i karosseriet forhøjer risikoen for, at bilen får rustangreb allerede i bilens første leveår. Hvis du vil sikre din bil en længere levetid, bør du altså sørge for at få en undervognsbehandling, lige så snart du køber den.

Undervognsbehandling

At få foretaget en undervognsbehandling allerede ved leveringen fra forhandleren, giver både den mest effektive rustbeskyttelse på længere sigt. Yderligere giver også det billigste behandlingsforløb.

Desuden kan kørekomforten stige ved at få foretaget en undervognsbehandling, da undersøgelser har påvist en reduktion i støjniveau. En reduktion som de fleste vil kunne registrere, når de er ude at køre. Så der er faktisk en utroligt masse fordele ved, at at få sin bil til undervognsbehandling.

Hvor ofte bør man få foretaget en undervognsbehandling?

Behandlingsbehovet, og med hvor korte intervaller en undervognsbehandling skal foretages, afhænger af bilmodel, bilens alder, brug og stand. Som udgangspunkt vil en undervognsbehandling hvert 3. til 4. år være tilstrækkeligt, hvis behandlingen udføres efter vores metoder og kvalitet. Har man en ældre bil, som skal have foretaget en undervognsbehandling for første gang, vil der dog ofte være behov for en undervognsbehandling igen allerede efter 1 til 2 år. Selvom det er en ældre bil, vil det stort set altid kunne betale sig at få foretaget en undervognsbehandling, da dette vil kunne forlænge bilens levetid. Udover at forlænge bilens levetid, giver en nybehandlet bil også større køreglæde, da en undervognsbehandling reducerer vej- og hjulstøj i kabinen.

Det er dog i sidste ende kørselsmønstret samt den enkelte bilmodel, som bestemmer, hvor hyppigt bilen skal have undervognsbehandling. Teknologisk Institut anbefaler bilejere at få en uvildig fagmand til bedømme, om bilen har behov for rustbeskyttelse, før bilen bliver sendt til efterbehandling. Det man skal huske med en undervognsbehandling er, at en undervognsbehandling ikke klarer et umiddelbart opstået problem. En undervognsbehandling forebygger på længere sigt, og man skal derfor huske at give bilen en undervognsbehandling, før problemerne begynder at sætte ind.

Hvornår er det mest fordelagtigt at få foretaget en undervognsbehandling?

Bilejere kommer ofte først i tanke om behovet for en undervognsbehandling i efteråret, når vejret bliver koldere og frosten begynder at komme. Men man kan med fordel få foretaget en undervognsbehandling på bilen i forårs- og sommermånederne, da det er på dette tidspunkt af året, at rustbeskyttelsescentrene har ledig kapacitet.

Undervognsbehandling-2

Hvorfor få en undervognsbehandling hos Fyns Undervognscenter i Odense?

Fyns Undervognscenter ApS har over 40 års erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler. Vi startede i 1969 og har lige siden udført undervognsbehandlinger til mange tilfredse kunder på Fyn. Med vores fysiske placering i Odense har vi ikke bare kunder fra hele Fyn, men også fra trekantsområdet på den anden side af Lillebælt.

Fyns Undervognscenter er del af TECTYL-kæden, som jævnligt kontroltjekkes af Dansk Teknologisk Institut. Hos os er du altså sikret en undervognsbehandling af høj kvalitet, hver gang.

Ingen opgave er for stor eller lille for Fyns Undervognscenter, og vi står gerne klar til at hjælpe dig med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af din bil. Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi tilbyder, vil vi anbefale dig at ringe til os på tlf.: 66 17 13 00 eller skrive til os – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvorfor bør alle biler undervognsbehandles?

I Danmark har vi et af verdens værste klimaer for biler og rustdannelse. Høj luftfugtighed hele året rundt og brugen af vejsalt i vintermånederne er den værste cocktail for en bil. Rust er uundgåeligt uden ekstra undervognsbehandling.

Hvor tit skal min bil undervognsbehandles?

Vi tilbyder en behandling med 4 års holdbarhed, forudsat at bilen ikke er rusten. Mange undervognscentre tilbyder kun behandlinger med 2 eller 3 års holdbarhed, og det bliver dyrere pr. år. Tal med os om, hvad der er bedst til netop din bil og dit kørselsbehov.

Hvornår på året er det bedst at undervognsbehandle?

Vi kan rustbeskytte din bil hele året rundt, idet vi har de rette faciliteter til formålet. Forår og sommer har vi dog bedre kapacitet til at hjælpe dig og finde en tid, der passer i din kalender.

Skal vi kontakte dig?