Undervognsbehandling

Professionel rustbeskyttelse og undervognsbehandling af alle typer biler og køretøjer

For 8. år i træk er vi hos Fyns Undervognscenter kåret til det bedste behandlingscenter på Fyn, hvilket er din garanti for, at vi leverer en perfekt undervognsbehandling hver gang. Kåringen foregår ved hjælp af en stikprøvekontrol, som vi ikke har mulighed for at påvirke, således er det helt tilfældigt, hvornår der foretages test af vores behandling. På grund af vores høje kvalitet tilbyder vi 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger, hvis biler behandles hvert 4. år. Mange andre mener, at bilen skal behandles hvert 2. år, men det er ikke nødvendigt, hvis man laver en ordentlig behandling – og desto længere, der er mellem behandlingerne, desto billigere er det for dig i længden.

Hvordan forlænger en undervognsbehandling bilens levetid?

Danmark har et af de mest belastende klimaer i verden, hvilket betyder, at der er fugtighed i din bils karosseri stort set hele året rundt. Fugtighed i karosseriet forhøjer risikoen for, at bilen får rustangreb allerede i bilens første leveår. Hvis du vil sikre din bil en længere levetid, bør du altså sørge for at få en undervognsbehandling, lige så snart du køber den.

Undervognsbehandling

At få foretaget en undervognsbehandling allerede ved leveringen fra forhandleren, giver både den mest effektive rustbeskyttelse på længere sigt, men denne form for undervognsbehandling giver også det billigste behandlingsforløb.

Desuden kan kørekomforten stige ved at få foretaget en undervognsbehandling tidligt, da undersøgelser har vist et fald på op til fem decibel i lydtryksniveau, efter bilen har fået foretaget en undervognsbehandling. En reduktion som de fleste mennesker vil kunne registrere tydeligt, når de er ude at køre. Så der er faktisk en utroligt masse fordele i at sørge for en undervognsbehandling til sin bil.

Hvor ofte bør man få foretaget en undervognsbehandling?

Behandlingsbehovet, og med hvor korte intervaller en undervognsbehandling skal foretages, afhænger af bilmodel, bilens alder, brug og stand. Som udgangspunkt vil en undervognsbehandling hvert andet år være rigeligt, og sikre dig større køreglæde til hverdag. Har man en ældre bil, som skal have foretaget en undervognsbehandling for første gang, vil der dog ofte være behov for en undervognsbehandling igen allerede efter 6 måneder eller 1 år. Selvom det er en ældre bil, vil det stort set altid kunne betale sig at få foretaget en undervognsbehandling, da dette vil kunne forlænge bilens levetid. Udover at forlænge bilens levetid, giver en nybehandlet bil også større køreglæde, da en undervognsbehandling reducerer vej- og hjulstøj i kabinen.

Det er dog i sidste ende kørselsmønstret samt den enkelte bilmodel, som bestemmer, hvor hyppigt bilen skal have undervognsbehandling. Teknologisk Institut anbefaler bilejere at få en uvildig fagmand til bedømme, om bilen har behov for rustbeskyttelse, før bilen bliver sendt til efterbehandling. Det man skal huske med en undervognsbehandling er, at en undervognsbehandling ikke klarer et umiddelbart opstået problem. En undervognsbehandling forebygger på længere sigt, og man skal derfor huske at give bilen en undervognsbehandling, før problemerne begynder at sætte ind.

Hvornår er det mest fordelagtigt at få foretaget en undervognsbehandling?

Bilejere kommer ofte først i tanke om behovet for en undervognsbehandling i efteråret, når vejret bliver koldere og frosten begynder at komme. Men man kan med fordel få foretaget en undervognsbehandling på bilen i forårs- og sommermånederne, da det er på dette tidspunkt af året, at rustbeskyttelsescentrene har ledig kapacitet.

Undervognsbehandling-2

Dette medfører et større pres på rustbeskyttelsescentrene, og dermed også en højere risiko for at undervognsbehandlingen ikke bliver udført tilfredsstillende. Der kan desuden spares penge i de varmere måneder, da et større pres på centrene ligeledes medfører, at priserne ryger i vejret om efteråret. Sørg derfor for, at få en undervognsbehandling i god tid – både for din bil og din pengepungs skyld. Læs mere om pris på undervognsbehandling her

Hvorfor få en undervognsbehandling hos Fyns Undervognscenter i Odense?

Fyns Undervognscenter ApS har over 40 års erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler. Vi startede i 1969 og har lige siden udført undervognsbehandlinger til mange tilfredse kunder på Fyn. Med vores fysiske placering i Odense har vi ikke bare kunder fra hele Fyn, men også fra trekantsområdet på den anden side af Lillebælt.

Fyns Undervognscenter er del af TECTYL-kæden, som jævnligt kontroltjekkes af  Dansk Teknologisk Institut. Hos os er du altså sikret en undervognsbehandling af høj kvalitet.

Ingen opgave er for stor eller lille for Fyns Undervognscenter, og vi står gerne klar til at hjælpe dig med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af din bil. Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi tilbyder, vil vi anbefale dig at ringe til os på tlf.: 66 17 13 00 eller udfylde formularen her på siden – så kontakter vi dig.