Professionel undervognsbeskyttelse

Rustbeskyttelse er en utrolig vigtig del af det at holde sin bil køreklar og kunne klare det slid som det danske vejr påfører din bils undervogn. Ved at være kunde hos os, sikrer du dig at din bil får foretaget undervognsbeskyttelse af højeste kvalitet.

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

img2-300x225

Hos Fyns Undervognscenter har vi mere end 40 års erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler.

Derfor ved vi også hvordan en bil skal rustbeskyttes på en måde så det holder, og derfor kan vi også give 30 års garanti på undervognsbeskyttelse af nye biler, samt på brugte biler efter godkendelse.

30 år er lang tid, men vi ved at vi foretager et godt og grundigt arbejde, og vi ved at vi bruger et kvalitetsprodukt fra Tectyl, som vi ved virker! Læs mere om undervognsbehandling med Tectyl her

Fyns Undervognscenter er underlagt stikprøvekontrol fra Teknologisk Institut, hvorfra vi har et kvalitetsstempel. Faktisk har vi opnået 0-fejlmærkning de seneste 12 år. Det er din garanti for veludført undervognsbeskyttelse.

  Skal vi kontakte dig?

  Hvor ofte bør jeg få foretaget en undervognsbeskyttelse?

  Selvom bilen er helt ny er det ikke ensbetydende med at bilen er beskyttet mod rust. For det første leveres bilen uden en decideret rustbeskyttelse, hvilket allerede giver den ringe vilkår i forhold til at være beskyttet mod rustangreb. Særligt små, billige biler har sparsom undervognsbeskyttelse fra fabrikkens side for at holde salgsprisen nede.

  For det andet skal man tænke på, at bilen muligvis har været igennem en lang rejse inden den er blevet leveret til forhandleren. Den kan have været udsat for en lang sejltur, da den skulle fragtes fra fabrikken. Derefter kan bilen desuden have stået på en fordelingsplads i flere måneder, før den kommer ud til en forhandler.

  Da bilen som ny kommer uden professionel undervognsbeskyttelse, og da den muligvis allerede har været udsat for korrosivt vejr, anbefales det at få foretaget en professionel rustbeskyttelse af undervogn allerede efter levering fra forhandleren. Dette vil give bilen en god undervognsbeskyttelse mod fremtidige rustangreb, og det vil betyde at bilen har en større chance for at kunne holde i flere år. Det vil ligeledes give et billigere behandlingsforløb, da der er mindre rust at skulle bearbejde.

  Derudover anbefales det at få udført undervognsbeskyttelse inden vinteren starter, da dette er den hårdeste periode for en bils undervogn. Får du rustbeskyttelse af undervognen inden vinteren, vil din bil således være mest modstandsdygtig, når det er mest påkrævet.

  Hvorfor skal jeg få foretaget undervognsbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter?

  img5-300x225

  Det danske vejr er utrolig hårdt ved bilens undervogn på grund af frostgrader og den medfølgende vejsalt, og lige så snart der er kommet rust på i metallet, så har det det med at sprede sig og gøre det skrøbeligt.

  Det er den kemiske forbindelse imellem jern og ilt som gør jernet rødligt, gulligt og brunligt i farven og får materialet til at løsne sig i små stykker. Lige så snart der er kommet rust kan ilten nu komme endnu længere ind, og angribe et nyt område. Det vil sige at en bil, der er ramt af rust, hele tiden vil blive svagere på de punkter hvor det har angrebet.

  Har du en bil, gælder det derfor om at få givet den en undervognsbeskyttelse, så ilten ikke kan komme i kontakt med metallet som din bil består af.

  Hos Fyns Undervognscenter er vi meget grundige med rustbeskyttelsen, hvilket betyder at ingen steder på undervognen bliver ladt tilbage, og alt ilt bliver holdt ude.

  30 års garanti på undervognsbeskyttelse

  Book her

  Der er en grund til at vi kan give hele 30 års garanti på nye biler. Vi er specialister inden for professionel rustbeskyttelse og undervognsbehandling af undervogne, og ved, hvor vigtig denne rustbeskyttelse er, da undervognen er noget af det mest udsatte på bilen. Tøv derfor ikke med at få rustbeskyttet din undervogn.

  Kontakt os og hør mere omkring professionel rustbeskyttelse af undervognen på din bil nu.