Professionel undervognsbeskyttelse

Rustbeskyttelse af biler er en utrolig vigtig del af det at holde sin bil køreklar og at kunne modstå det rustfremkaldende slid, som det danske klima påfører din bils undervogn, samt bilens hulrum. Som kunde hos os, sikrer du dig at din bil får foretaget undervognsbeskyttelse af højeste kvalitet. Vi er nemlig stikprøvekontrolleret af både Teknologisk Institut og FDM.

"Derfor bør du rustbeskytte din bil, siger Teknologisk Institut"

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

Hos Fyns Undervognscenter har vi mere end 40 årsUndervognsbeskyttelse erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler.

Derfor ved vi også hvordan en bil skal rustbeskyttes på en måde så det holder, og derfor kan vi også give 30 års garanti på undervognsbeskyttelse af nye biler, samt på brugte biler efter godkendelse.

30 år er lang tid, men vi ved at vi foretager et godt og grundigt arbejde, og vi ved at vi bruger et kvalitetsprodukt fra Tectyl, der er godkendt efter gældende standarder, som vi ved virker! Læs mere om undervognsbehandling med Tectyl her.

Fyns Undervognscenter er underlagt stikprøvekontrol fra Teknologisk Institut, hvorfra vi har et kvalitetsstempel. Faktisk har vi opnået 0-fejlmærkning de sidste 13 år i træk. Det er din garanti for veludført undervognsbeskyttelse. Samtidig er vi også stikprøvekontrolleret af FDM.

Her kan du se hvilke forskellige typer af rustbeskyttelse, som vi tilbyder.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?

Hvor ofte bør jeg få foretaget en undervognsbeskyttelse?

Selvom bilerne er helt ny er den ikke beskyttet mod rust. For det første leveres bilerne uden en decideret rustbeskyttelse, hvilket allerede giver den ringe vilkår i forhold til at være beskyttet mod rustangreb. Særligt små, billige biler har sparsom undervognsbeskyttelse fra fabrikkens side for at holde salgsprisen nede.

For det andet skal man tænke på, at bilen muligvis har været igennem en lang rejse inden den er blevet leveret til forhandleren. Den kan have været udsat for en lang sejltur, da den skulle fragtes fra fabrikken. Derefter kan bilen desuden have stået på en fordelingsplads i flere måneder, før den kommer ud til en forhandler.

Da bilen som ny kommer uden professionel undervognsbeskyttelse, og da den muligvis allerede har været udsat for korrosivt vejr, anbefales det at få foretaget en professionel rustbeskyttelse af bilen allerede efter levering fra forhandleren. Dette vil give bilen en god undervognsbeskyttelse mod fremtidige rustangreb, og det vil betyde at bilen har en større chance for at kunne holde i flere år. Det vil ligeledes give et billigere behandlingsforløb, da der er mindre rust at skulle bearbejde.

Derudover anbefales det at få udført undervognsbeskyttelse så hurtigt som muligt og helst inden den kommer ud at køre. Mange tror, at biler ruster mest om vinteren hvor temperaturen er lav, men det er ikke korrekt, for biler ruster mest ved temperaturer omkring 12 grader og når der er vand tilstede på og i bilen!

Hvorfor skal jeg få foretaget undervognsbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter?

Det danske vejr er utrolig hårdt ved bilens undervogn påimg5-300x225 grund af frostgrader og den medfølgende vejsalt, og lige så snart der er kommet rust på i metallet, så har det det med at sprede sig og gøre det skrøbeligt.

Det er den kemiske forbindelse imellem jern og ilt som gør jernet rødligt, gulligt og brunligt i farven og får materialet til at løsne sig i små stykker. Lige så snart der er kommet rust kan ilten nu komme endnu længere ind, og angribe et nyt område. Det vil sige at en bil, der er ramt af rust, hele tiden vil blive svagere på de punkter hvor det har angrebet.

Har du en bil, gælder det derfor om at få givet den en undervognsbeskyttelse, så ilten ikke kan komme i kontakt med metallet som din bil består af.

Hos Fyns Undervognscenter er vi meget grundige med rustbeskyttelsen, hvilket betyder at ingen steder på undervognen bliver ladt tilbage, og alt ilt bliver holdt ude.

Læs mere om Fyns bedste undervognsbehandling.

Book tid til undervognsbehandling af din bil her

Klik på knappen og book en tid til en undervognsbehandling af din bil.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Mens vi giver din bil en en undervognsbehandling har du i øvrigt mulighed for at låne en bil eller en cykel, så du kan komme rundt som du plejer. Du oplyser bare dit eventuelle behov for dette, når du booker.

30 års garanti på undervognsbeskyttelse

Der er en grund til at vi kan give hele 30 års garanti på nye biler. Vi er specialister inden for professionel rustbeskyttelse og Garanti stempelundervognsbehandling af undervogne, og ved, hvor vigtig denne rustbeskyttelse er, da undervognen er noget af det mest udsatte på bilen. Tøv derfor ikke med at få rustbeskyttet din undervogn.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?