4 års komplet rustbeskyttelse

3 lags behandling, der holder 4 år og er billigst pr. år og i længden. Til alle biler.

tectyllogo ny

4 års komplet rustbeskyttelse

Husk at rustbeskytte uanset alderIdeel hvis du påtænker at beholde din bil i flere år, da den holder længere, og er billigere pr. år. Denne behandling er også ideel til biler med let begyndende rustangreb. Behandlingen er vores absolut stærkeste og bedste - til dig, der ikke går på kompromis.

Genbehandling

Hvert 4. år for biler uden rustangreb. Hvis bilen har begyndende rust, bliver behandlingsintervallet kortere, og det vurderes fra bil til bil.

Miljøvenlig rustbeskyttelse

Vi tilbyder markedets mest miljøvenlige produkter med et minimum af opløsningsmidler. Vores hulrumsprodukt indeholder kun 2% opløsningsmidler. Desuden lugter og drypper dette produkt minimalt, og lugten af ny bil bevares!

  Skal vi kontakte dig?

  Behandlingen omfatter

  • Afmontering af hjul, inderskærme, dækplader i vognbund, originale gummipropper i døre, falser og vognbund samt kabelgennemføringer mm. Yderligere adskilles bagagerum. Vi afmonterer sågar for-kofangeren på de modeller, hvor det ellers ikke er muligt at behandle tværvangen, som har stor sikkerhedsmæssig betydning ved kollision.
  • Dette gør, at vi stort set altid kan behandle alle hulrum uden at bore huller – dog kan der være bilmodeller hvor enkelte borehuller er nødvendigt, for at kunne behandle korrekt.
  • Vi fotodokumenterer ALTID at afmonteringen har fundet sted!
  • Den omfattende adskillelse er meget tidskrævende, og det er typisk her, der spares, hvis du får tilbudt en billig undervognsbehandling andre steder.
  • Bilen afrenses herefter med varmt vand under højtryk, og varmlufttørres inden behandling.
  • Karrosserikontrol, hvor bilen gås nøje efter og kunden kontaktes, hvis en anden type behandling anbefales, eller hvis der skal udbedres rustgennemtæringer, inden arbejdet fortsættes.
  • Bilen påføres beskyttelsesvoks, således at lakken beskyttes under behandlingen.
  • Behandlingen består af komplet hulrumsbehandling efter sprøjteskema specifikt til din bil. Undervognen får først et lag med tyndt penetrerende produkt, herefter med et mørkt kraftigere produkt, og afsluttes med et slidlag (3 lags behandling på vognbund).
  • Bilen samles omhyggeligt igen, og vaskes inden aflevering.
  • Clips og skruer er inkluderet i prisen!
  • Bilen afleveres nyvasket.
  • Certifikat/garantibevis udleveres.

  Varighed

  Behandlingen tager et døgn og to døgn i kombination med en støjdæmpning.

  Kombination med støjdæmpning

  Undervognsbehandlingen kan kombineres med en støjdæmpning. Dette kan tilvælges i bookingmodulet.

  Ekstra beskyttelse i hjulkasser

  UndervognsbehandlingVi anbefaler at få monteret inderskærme i hjulkasserne, hvis bilen ikke er "født" med det. Inderskærme beskytter karroseriet mod det massive slid, der fremkommer, når hjulene "skyder" grus og skidt op i hjulkasserne. Sådan undgår man at metallet i hjulkasserne sandblæses og dermed undgås rustangreb.

  Mange biler på markedet i dag har inderskærme i alle fire hjulkasser, men en del har ikke disse monteret bagunder.

  Inderskærme kan tilvælges i bookingmodulet.

  Ekstra beskyttelse af panelerne

  Vi anbefaler stænklapper foran. Stænklapper er en plastikplade monteret bag forhjulene, der stikker lidt ned under undervognen. De beskytter herved mod skidt og grus, der kastes hen langs panelerne i vognbunden, når hjulene roterer. Man undgår herved at metallet tager skade, og reducerer herved risikoen for rustskader.

  Dette kan tilvælges i bookingmodulet.

  Garanti

  Ønskes bilen i 30 års garanti, kræver det inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran. Desuden kræver det, at bilen ikke er ældre end 1 år. Hvis den er ældre, skal vi se den først.

  Garantibestemmelser