TIL ALLE BILER

Gratis rustkontrol

  • Er du i tvivl om din bilen er angrebet rust?
  • Er bilen for rusten til, at rustbeskyttelse kan betale sig?
  • Hvilken behandlingstype egner sig bedst?
  • Vi rustkontrollerer din bil sammen med dig
  • Varighed ca. 30 minutter

Anbefales til dig

- hvis du er i tvivl om, hvor rusten din bil er, og om det kan betale sig at få bilen undervognsbehandlet. Hvilken behandlingstype, der egner sig bedst, afhænger af din bils rusttilstand, så derfor giver en gratis rustkontrol god mening, hvis bilen er flere år gammel. På den måde er vi helt sikre på, at du og din bil får den rette behandling!

ER DER RUSTANGREB?

ER BILEN FOR RUSTEN?

HVILKEN BEHANDLINGSTYPE?

Et gratis rusttjek sikrer den rigtige behandling

Hvis din bil er mere end 6 år gammel og/eller angrebet af rust, vil vi altid anbefale dig at få udført en gratis rustkontrol.

Begge dele kan nemlig betyde, at din bil har behov for en specialbehandling.

Denne specialbehandling består af rustbehandling af alle hulrum efter sprøjteskema, efterfulgt af 4 lag i bunden. Denne behandling er dog ikke mulig at booke online, da dette kræver, at vi ser bilen først - til netop en gratis rustkontrol. Vi vil nemlig ikke risikere, at vores kunder køber en behandling, som de ikke har behov for!

Lad os derfor kigge din bil efter for rust med et gratis rusttjek, inden vi sammen finder ud af, hvad din bils behov er.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål

til vores gratis rustkontrol

Koster det noget at få tjekket for rust?

Nej - vores rustkontrol af din bil er helt gratis. Du skal dog bestille en tid først. Du kan booke online, eller ringe og bestille tid på 66171300.

Skal I have min bil til jer?

Ja, vi skal have din bil indenfor, så vi kan udføre en professionel rustkontrol. Du er selv med til gennemgangen. Det sker på Holkebjergvej 62, 5250 Odense SV.

Tjekker I om min rustbeskyttelse er OK?

Vi både tjekker for rustangreb og for tilstanden af den rustbeskyttelse, din bil har. Du får et ærligt svar på, om din bil har behov for en Tectyl behandling nu eller senere, eller om det slet ikke kan betale sig.

Hvor lang tid tager en gratis rustkontrol?

En gratis rustkontrol tager ca. 30 minutter.

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter: