Gratis rustkontrol

Hvis du er det mindste i tvivl, så book en gratis rustkontrol. Til alle biler.

tectyllogo ny

Gratis rustkontrol

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt der er rust i din bil eller om bilen trænger til en undervognsbehandling, anbefaler vi, at du får lavet en gratis rustkontrol.

Book en gratis rustkontrol her

Klik på knappen herunder for at booke dit gratis rusttjek. Vi holder til på Holkebjergvej 62 i Odense SV. Du er også velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00 og booke din rustkontrol.

Book her

Et gratis rusttjek sikrer den rigtige behandling

Gratis rustkontrolHvis din bil er mere end 4 år gammel og/eller angrebet af rust, vil vi altid anbefale dig at få udført en gratis rustkontrol.

Begge dele kan nemlig betyde, at din bil har behov for en specialbehandling.

Denne specialbehandling består af rustbehandling af alle hulrum efter et sprøjteskema, efterfulgt af 4 lag i bunden. Denne behandling er dog ikke mulig at booke online, da dette kræver, at vi ser bilen først - til netop en gratis rustkontrol. Vi vil nemlig ikke risikere, at vores kunder køber en behandling, som de ikke har behov for!

Lad os derfor kigge din bil efter for rust med et gratis rusttjek, inden vi sammen finder ud af, hvad din bils behov er.

Koster det noget at få tjekket for rust?

Nej - vores rustkontrol af din bil er helt gratis. Du skal dog bestille en tid først.

Skal I have min bil til jer?

Ja, vi skal have din bil indenfor, så vi kan udføre en professionel rustkontrol. Det sker på Holkebjergvej 62 i Odense SV

Tjekker I om min rustbeskyttelse er OK?

Vi både tjekker for rustangreb og for tilstanden af den rustbeskyttelse, din bil har. Du får et ærligt svar på, om du har behov for en Tectyl behandling nu eller senere.