Med en støjbehandling kan du reducere støjniveauet i kabinen med op til 50%

Især minibils-, stationcar- og SUV-ejere oplever ofte, at vejstøjen i bilen bliver så høj, at komforten og køreglæden falder. Ønsker du at gøre noget ved støjen, så book en støjdæmpning. Test fra Teknologisk Institut viser, at Tectyl’s vandbaserede støjdæmpning kan reducere støjen med op til 50%. Ønsker du også, at rustbeskytte din bil, kan du spare penge ved at booke behandlingerne samtidigt. Se hvor meget, du kan spare under booking.

Støjdæmpning

Behandlingen er velegnet til dig som bruger meget tid i din bil, taler i håndfri telefon eller blot ønsker bedre komfort og køreglæde. Reducerer støj fra vej og hjul.

Hvor anvendes støjdæmpning?

Støjdæmpningen er især velegnet til biler som har ”åbent” bagagerum som fx stationcars og mange SUV’er.

Miljøvenlig støjdæmpning

Produktet der anvendes til støjdæmpning er helt uden opløsningsmidler og  er dermed godt for vores medarbejdere, dig og miljøet.

Prisreduktion i forbindelse med rustbeskyttelse

Behandlingen gives bedst og billigst i forbindelse med en undervognsbehandling, da vi i forvejen har bilen skilt ad. Behandlingen gives kun på biler uden rustangreb.

Varighed

Behandlingen tager 1 døgn alene og 2 døgn i kombination med rustbeskyttelse.

Ekstra beskyttelse i hjulkasser

Inderskærme er også med til at dæmpe støjen, og kan monteres samtidig med en støjdæmpende behandling. Dette kan tilvælges i bookingmodulet.

Støjreduktion

Præcis måling af støjreduceringen kan aldrig gives, da det afhænger af både dæk, vejbelægning og bilmodel, men en støjreduktion på op til 50% er set på visse bilmodeller som Teknologisk Institut har testet.