Støjdæmpning

Reducer støjniveauet i kabinen med op til 50%. Til nyere biler

Opnå effektiv støjdæmpning med en støjbehandling

Støjdæmpning af bilIsær ejere af en minibil, stationcar eller SUV oplever ofte, at vejstøjen i bilen bliver høj.

Det betyder, at komforten og køreglæden falder. Kører du mange kilometer ad gangen, kan det være særligt genererende, da det gør især telefonsamtaler på højtaler besværlige.

Ønsker du at gøre noget ved støjen, så book en støjdæmpning.

Test fra Teknologisk Institut viser nemlig, at Tectyl’s vandbaserede støjdæmpning kan reducere støjen i kabinen med op til 50%.

Spar penge når du kombinerer støjdæmpning og rustbeskyttelse

Ønsker du ud over støjdæmpning af din bil også rustbeskyttelse, kan du spare penge ved at booke behandlingerne samtidigt. Det skyldes, at vi ved begge behandlinger af- og genmonterer dele af bilens undervogn.

Ved at booke en støjdæmpning i forbindelse med en rustbeskyttende behandling, sparer vi således arbejdstid, fordi vi kun skal gennem denne proces én gang, når behandlingerne udføres i forlængelse af hinanden.

Dermed kan vi tilbyde dig en god besparelse på både støjdæmpning og rustbeskyttende undervognsbehandling. Se hvor meget, du helt konkret kan spare under booking.

Støjdæmpning

Støjbehandlingen er velegnet til dig som bruger meget tid i din bil, taler i håndfri telefon eller blot ønsker bedre komfort og køreglæde. Med en lyddæmpning reduceres nemlig støj fra vej og hjul, hvormed det generelle miljø i kabinen bliver optimeret. Samtidig bliver det nemmere og mere behageligt at høre musik, podcast eller lydbøger – og ikke mindst at føre en samtale med sine medpassagerer.

Hvor anvendes støjdæmpning?

Støjdæmpning i bilens kabineStøjdæmpning er især velegnet til biler som har ”åbent” bagagerum som fx stationcars,  SUV’er og kassevogne.

Minibiler som Seat Mii, Kia Picanto og VW Up kan også have gavn af en støjdæmpning, da de fra fabrikkens side ofte er mere sparsomt opbyggede end større og dyrere biler.

Miljøvenlig støjdæmpning

Produktet der anvendes til støjdæmpning er helt uden opløsningsmidler og er dermed ikke skadeligt for hverken vores medarbejdere, dig og miljøet.

Prisreduktion i forbindelse med rustbeskyttelse

Behandlingen gives bedst og billigst i forbindelse med en undervognsbehandling, da vi i forvejen har bilen skilt ad. Behandlingen udføres dog kun på biler uden rustangreb.

Varighed

En støjdæmpende behandling tager 1 døgn alene og 2 døgn i kombination med rustbeskyttelse. På den måde kan den ene type behandling nå at trænge ind, inden den næste påbegyndes.

Ekstra beskyttelse i hjulkasser

Inderskærme er også med til at dæmpe støjen, og kan monteres samtidig med en støjdæmpende behandling. Dette kan tilvælges i bookingmodulet.

Støjreduktion

Præcis måling af støjreduceringen kan aldrig gives, da det afhænger af både dæk, vejbelægning og bilmodel. Men en støjreduktion på op til 50% er set på visse bilmodeller som Teknologisk Institut har testet.