Viden om rustbeskyttelse

Hvordan kan du undgå rust?

Herunder kan du finde svar på, hvordan du kan undgå rust, samt læse om forskellige emner omkring rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Hvis du ikke får besvaret dine spørgsmål herunder, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66171300 eller e-mail: kontakt@fynsundervognscenter.dk

Den nemmeste metode til at undgå rust og gennemtæring

En af de bedste metoder til at undgå rust er at give din bil en undervognsbehandling og følge intervallerne for supplerende behandlinger.

Hos Fyns Undervognscenter har vi undervognsbehandlinger som har både 3 års eller 4 års holdbarhed, alt efter hvilken behandling, du vælger. Herefter bør bilen genbehandles med rustbeskyttelse, hvis du fortsat vil undgå rust og gennemtæring.

Er din bil fabriksny, anbefaler vi, at du rustbeskytter den hurtigst muligt, og idéelt set allerede inden du får den leveret fra forhandleren. Er din bil af ældre dato, kan du dog også sagtens undgå rust med en undervognsbehandling. I dette tilfælde anbefales det, at vi gennemgår bilen ved et gratis rusttjek, så du er sikker på, at bilen får den korrekte undervognsbehandling.

Skal vi kontakte dig?