Har du svært ved at vælge, hvem der skal behandle din bil, så læs her…

At vælge den rigtige leverandør til undervognsbehandling af din bil, kan være en udfordring. Der er mange om buddet, og der er mange forskellige produkter på markedet. Derudover er det næsten umuligt som kunde at se, om en behandling er udført korrekt.

Som hovedregel skal man vælge ud fra sund fornuft, pris og kvalitet hænger som oftest sammen. Når det er sagt, er det vigtigt at vælge et center med produkter godkendt af Teknologisk Institut, samt at centeret er kontrolleret af netop Teknologisk Institut, som er den eneste godkendte kontrolordning indenfor rustbeskyttelse. Teknologisk Institut stiller krav til både produkter, udstyr og behandlingsmetoder. De kommer på uanmeldte besøg, hvor tilfældigt udvalgte biler kontrolleres på omkring 30 punkter. Den højeste “karakter”, man som center, kan opnå er 0-fejl på samtlige stikprøve-kontrollerede biler, hvilket vi har opnået de seneste 11. år.

Erfaring er altafgørende, når man snakker rustbeskyttelse, da der ikke findes nogen egentlig uddannelse indenfor området.

Hvem er vi?

Vi har i Fyns Undervognscenter formået at holde på vores tre gode og dygtige medarbejdere i mange år, henholdsvis 24, 33 og 36 år. Det er deres fortjeneste, at vi gang på gang kan gennemgå ovenstående kontrol med 0-fejl, og dermed levere et kvalitets produkt til vore kunder – hver gang!

Skal vi kontakte dig?

Vores personale

Karsten
Karsten Kirchhoff

Klargøringsmand

Karsten som klargør bilerne inden behandling, har en baggrund som mekaniker, og har været hos os i 33 år. Han kender alle de kritiske steder på en bil, og er grundig og ærekær i alt hvad han laver. Karsten rustkontrollerer også biler, og hos ham får du altid en kyndig vejledning.
Karsten har været i virksomheden siden 1987. 

Ekspert i rustbehandling i Odense
Michael Jejlskov

Sprøjtetekniker

Michael er sprøjtetekniker, og har med 36 år været længst tid i virksomheden. Han har et bredt kendskab til biler, og ved præcist hvordan de skal behandles. Han holder sig løbende opdateret på nye modeller, og deltager i diverse kurser bl.a. omkring el-biler. Michael er perfektionist til fingerspidserne, og med ham bag sprøjten, er din bil er i sikre hænder.
Michael har været i virksomheden siden 1984.

Ekspert i undervognsbehandling i Odense
Jess Sømod Jensen

Sprøjtetekniker

Jess er sprøjtetekniker, og har været med i 24 år. Han har gennem årene behandlet mange tusind biler, og holder sig løbende opdateret på nye modeller, så alle hulrum bliver korrekt behandlet. Jess behandler hovedsageligt hulrum, men tager sig også af varevogne og busser, så Jess har et bredt kendskab til alle biltyper.
Jess har været i virksomheden siden 1996.

Stine
Stine Westerskov

Kontor/direktør

Stine har en handelsuddannelse bag sig, og har været afdelingschef i flere af Dansk Supermarkeds butikker. Stine kom til virksomheden i 2005, og har stået for den daglige drift lige siden. Stine tager sig af kunder, fakturering mm.

Morten
Morten Westerskov

Indehaver

Morten har fra barns ben været en del af værkstedet, som hans forældre drev, og har derfor stor indsigt i hvad god rustbeskyttelse handler om. Morten er uddannet maskinmester og har arbejdet som sådan med både drift, vedligehold og planlægning i 12 år. Morten er meget omhyggelig i alt hvad han foretager sig, og føler stor forpligtigelse i forholdet til kunden.

Hvorfor bruger vi Tectyl?

Vi arbejder i dag udelukkende med Tectyl, som er verdens ældste og største producent af rustbeskyttelse, samt har markedets mest miljøvenlige produkter. Tectyl udmærker sig ved produkter med meget lavt indhold af opløsningsmidler, helt ned til 2%. Dette gør at produktet er godkendt til alle bilmærker, da det ikke kan opløse lim i samlinger i døre mm. Derudover har Tectyl et produkt helt uden opløsningsmidler, som er utroligt slidstærkt. Fordelen er også at de lugter og drypper minimalt – det er helt unikt. Glæden er stor hos de som har prøvet det!

Det siger kunderne om os

IVVECO-150

Hos Iveco sætter vi pression og kvalitet meget højt. Derfor vælger vi underleverandører som er meget professionelle, fleksible og leverer høj kvalitet samt altid til tiden. Alt dette får vi hos Fyns Undervognscneter, derfor kan jeg varmt anbefale dette firma til andre…

Kjeld Mortensen

Transportkonsulent

Kronsbjerg-150

Vi har nu i over 24 år brugt Fyns undervognscenter. Det lange samarbejde skyldes i høj grad, at vi altid er sikret en god service, og et ordentligt stykke arbejde. Vi har været fuld ud tilfredse med samarbejdet gennem alle årene.

Michael Hansen

Værkfører Kronsbjerg

nellemann-150

De er altid i godt humør, der er god kommunikation fra start til slut, aftaler overholdes og de yder en super service. Kvaliteten er altid i top! Jeg kan helt klart anbefale dem.

Rene Kjeldgård

Servicechef, Nellemann Odense

Vi er et bundsolidt familiedrevet firma

Fyns Undervognscenter er et familiedrevet firma, som blev grundlagt af Kirsten og Jørgen Westerskov i Bøjden i 1969, med auto og karosseri reparation samt undervognsbehandling. I 1986 flyttede de virksomheden til den nuværende adresse på Holkebjergvej 62 i Odense SV, hvor undervognsbehandling blev hovedaktiviteten.

Kirsten og Jørgen Westerskov fik tre børn, hvoraf den yngste; Morten Westerskov, i dag ejer virksomheden sammen med sin hustru Stine. De har været en del af virksomheden siden 2006, men overtog den helt efter forældrene i foråret 2016. Morten er uddannet maskinmester og har arbejdet på Fynsværket i 12 år i forskellige stillinger som driftmester, vagtleder, produktionsplanlægger, samt vedligeholdelsesplanlægger. Stine blev efter afsluttet handelseksamen, uddannet dekoratør i Bilka Odense, og efterfølgende chefdekoratør i Føtex Nyborg og Svendborg. Siden 2006 har hun stået for den daglige drift i Fyns Undervognscenter.

Stine og Morten er meget omhyggelige med det de laver, og vægter kvalitet højere end kvantitet. De prioriterer nærmiljøet højt, og bruger derfor altid lokale leverandører.

”Vores virksomhed er ikke blot en forretning, men også vores medarbejderes arbejdsplads. Derfor vægter vi stabilitet, miljø, arbejdsglæde og loyalitet højt”

Fritiden bliver brugt med parrets tre børn, oftest i naturen, med cykel- og løbeture samt jagt og fiskeri.