Sitemap

Her har vi samlet links til vores vigtigste sider, der alle handler om at beskytte din bil mod den største fjende, biler har i Danmark: Rust!

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse - vi er specialiseret i højkvalitets undervognsbehandling og rustbeskyttelse, hvor kvalitet, service og hensyn til miljøet har vores fulde fokus - på den måde undgår du at blive snydt, og du får derfor værdi for pengene!

Hvad koster en undervognsbehandling? Det kommer helt an på kvaliteten af arbejdet, og samvittigheden hos det enkelte undervognscenter. Kort og godt: Kvalitet, erfaring og sikkerhed koster lidt mere...

Hvorfor skal du rustbeskytte din bil? Fordi alle biler uden undtagelse ruster hele året rundt i Danmark, fordi luftfugtigheden er ekstrem høj! Du undgår derfor rusthuller i din bil!

Fyns bedste undervognsbehandling - Vi har opnået topkarakter de sidste 13 år i træk.

Rabat på undervognsbehandling - Vi giver rabat til medlemmer af FDM, COOP, LogBuy og ældresagen.

Test af undervognsbehandling - Hos Fyns Undervognscenter er vi godkendt og stikprøvekontrolleret af både Teknologisk Institut og FDM, som de eneste i Odense.

Viden om rustbeskyttelse - på denne side finder relevante artikler om emner, spørgsmål og svar omkring rust.

Sammenligning af produkter mod rust - her sammenligner vi de forskellige produkter, der findes på markedet, samt hvad der er vigtigst at være opmærksom på i den forbindelse.

Erfaring med undervognsbehandling - for købe undervognsbehandling der giver værdi, så er erfaring en af de vigtigste faktorer.

Bæredygtig rustbeskyttelse og undervognsbehandling - det sparer klimaet for op til 15.000 kg CO2, når bilens levetid forlænges med 13 år.

Sådan rustbehandler vi - her kan man læse om hvordan en rustbeskyttelse udføres hos Fyns Undervognscenter.

Hvor lang tid tager en undervognsbehandling? Det kommer an på hvilken behandlingstype man vælger... Men typisk varer det et døgn.

Undervognsbehandling af gammel bil - det kan altid betale sig at rustbeskytte biler, også selvom de er gamle!

Undervognsbehandling af ny bil - det kan bedst betale sig at rustbeskytte biler fra de er helt nye!

Undervognsbehandling af elbil og hybridbil - elbiler og hybridbiler ruster mindst ligeså meget som konventionelle biler!

Undervognsbehandling af autocamper - følg linket og læs om hvorfor rustbeskyttelse af en autocamper er en god investering.

Undervognsbehandling af varevogn - varebiler ruster og kan behandle varevogne op til 7 ton.

Undervognsbehandling med Tectyl - vi rustbehandler med Tectyl, der er produceret af Valvoline - produkterne er godkendt og testet efter de skrappeste standarder.

Rustbeskyttelse af minibiler - selvom minibiler og mikrobiler er billigere end større biler, vil du spare mange penge på dyre rustreparationer!

Sprøjteskema - et sprøjtediagram er et "must have", når din bil skal beskyttes mod rust - det er ikke muligt at rustbeskytte bilen uden!

Rustbehandling af biler - hvorfor ruster biler?

Bilpleje - gode råd ift. god bilpleje.

Behandling mod rust - hvordan behandler man imod rust? Følg linket og få svaret.

Undervognsbeskyttelse - hvordan opnår man det bedste beskyttelse mod rust? Det får du svar på via denne side...

Undervognsbehandling af campingvogn - der er ikke mange, der får deres campingvogn rustbehandlet, men i nogle tilfælde, kan det altså godt være en god ide!

Undervognsbehandling af veteranbil - veteranbiler bør man altid få behandlet, også selvom de kun kører om sommeren!

4 års komplet rustbeskyttelse - denne side beskriver en behandlingstype med 4 års holdbarhed med traditionelle rustbeskyttelsesprodukter, dog med reduceret indhold at opløsningsmidler.

3 års komplet rustbeskyttelse - en behandlingstype med 3 års holdbarhed med traditionel rustbeskyttelse, dog med reduceret indhold at opløsningsmidler.

4 års komplet miljø rustbeskyttelse - til dig, der hader lugten og drypperiet efter undervognsbehandling, 100% uden opløsningsmidler og med 4 års holdbarhed.

Støjdæmpning og lyddæmpning af biler - reducer støjniveaut i din bil med op til 50%, med lugt- og drypfri støjdæmpning, samt helt uden opløsningsmidler!

Gratis rustkontrol - vi kontrollerer din bil gratis for rust, og hvad der kan og ikke kan betale sig.

Coronainformation - corona-situationen i Danmark har heldigvis ændret sig til det bedre, men alligevel holder vi en vis hygiejne aht. de sårbare og ældre, der for begge vedkommendes er i faregruppen ift. flere smitsomme sygdomme.

Tryghedsgaranti - læs om hvorfor du kan føle dig tryg, når du overlader din bil til os.

Om os - historien om Fyns Undervognscenter, siden 1969 - hvem er vi? Hvor lang erfaring har vi? Hvilken uddannelse har vi? Hvor mange generationer?

Hvis du er mere til de kortere svar på forskellige spørgsmål omkring rust, så skal du trykke på "Ofte stillede spørgsmål" i hovedmenuen øverst på skærmen. Ofte så er det nemmere at komme rundt om pågældende emne over telefonen, så tøv endelig ikke med at ringe til os.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter: