TIL ALLE BILER

3 års komplet rustbeskyttelse

 • Dobbelt behandling (2 lag)
 • 3 års holdbarhed*
 • Billigst her og nu
 • Hulrumsproduktet lugter og drypper minimalt
 • Reduceret indhold af opløsningsmidler = bedre for miljøet
 • Mulighed for 30 års rustgaranti
 • Tectyl er godkendt jf. gældende standarder
 • Tectyl kan arbejde sammen med alle andre produkter på markedet

* forudsat at bilen ikke er rusten

Anbefales til dig

- hvis du hyppigt skifter din bil og kører en stram plan for, hvor meget du investerer i bilen. Hvis du påtænker at beholde din bil i flere år, vil vi anbefale vores 4 års komplet rustbeskyttelse, da den er billigst pr. år. Hvis du ønsker en komplet rustbeskyttelse helt uden opløsningsidler, helt uden lugt og dryp, samt med lang holdbarhed, så vil vi anbefale vores 4 års komplet miljøbehandling.
Er du træt af støj i kabinen, så kan alle vores behandlinger kombineres med en støjdæmpning til din bil.

DOBBELT BEHANDLING

3 ÅRS HOLDBARHED

Behandlingen omfatter

 • 1 Afmontering af hjul, inderskærme, dækplader i vognbund, originale gummipropper i døre, falser og vognbund samt kabelgennemføringer mm. Derudover adskiller vi bagagerummet. Vi afmonterer endvidere for-kofangeren på de modeller, hvor det ellers ikke er muligt at behandle tværvangen, som har stor sikkerhedsmæssig betydning ved sammenstød.
 • 2 Hermed kan vi stort set altid behandle alle hulrum uden at bore huller. Der kan dog være bilmodeller hvor enkelte borehuller er nødvendige, for at kunne behandle korrekt.
 • 3 Vi fotodokumenterer ALTID at afmonteringen har fundet sted – det er din garanti for at arbejdet er udført som lovet.
 • 4 Den omfattende adskillelse er meget tidskrævende, og det er typisk her, der spares, hvis du får tilbudt en billig undervognsbehandling andre steder.
 • 5 Efter adskillelse afrenses bilens undervogn med varmt vand under højtryk, og varmlufttørres inden den egentlige behandling påbegyndes. Nogle centre anvender kun luft - det er ikke nok, da skidt og snavs ikke kan afrenses med luft!
 • 6 Karrosserikontrol - vi kontrollerer bilen inden rustbeskyttelse og kunden kontaktes, hvis en anden type behandling anbefales, eller hvis der skal udbedres rustgennemtæringer, inden arbejdet fortsættes.
 • 7 For at beskytte bilens lakerede flader påføres beskyttelsesvoks, så denne ikke tager skade af rustbeskyttelsen.
 • 8 Selve rustbeskyttelsen består af en komplet hulrumsbehandling efter sprøjteskema specielt til din bil. Det produkt vi anvender i bilens hulrum indeholder kun op til 2% opløsningsmidler - det lugter og drypper stort set ikke og det er helt klart. Undervognen påføres først et tyndt penetrerende rustbeskyttende produkt, og afsluttes med et slidlag - dobbelt behandling på vognbund (2 lag).
 • 9 Tectyl, der produceres af Valvoline, kan anvendes på biler, der er rustbeskyttet med alle andre rustbeskyttelsesmærker. Det gælder også de produkter, som bilerne evt. har fået inden levering til Danmark. Hvorfor nu det? Tectyl er testet efter de svenske standarder indenfor området - derfor ved man fra tests at Tectyl kan arbejde sammen med andre produkter!!
 • 10 Bilen samles omhyggeligt igen efter endt behandling, og vaskes inden aflevering, så du modtager en skinnende flot bil.
 • 11 Ingen ekstra opkrævning for clips og skruer, samt miljøtillæg - ingen skjulte gebyrer!
 • 12 Sprøjte/garantibevis udleveres – denne kan du opbevare sammen med bilens instruktionsbog.
 • 13 Stikprøvekontrol? - du kan tilmelde din bil til stikprøvekontrol hos Teknologisk Institut og FDM.
 • 14 Behandlingen holder i 3 år, hvis bilen ikke er begyndt at ruste.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål

til 3 års komplet rustbeskyttelse

Hvor lang tid tager det?

Varigheden af behandlingen er et døgn. Ønsker du samtidig støjdæmpning, tager behandlingen sammenlagt to døgn.

Vi tilbyder i øvrigt lånebil eller lånecykel, hvis du har behov for dette.

Kan behandlingen kombineres med støjdæmpning?

Undervognsbehandlingen kan kombineres med en støjdæmpning, så lyden i bilens kabine efter endt behandling bliver mere behagelig. Støjdæmpning er især en fordel i biler med åbent bagagerum, som stationcars og SUV’er. Ønsker du samtidig en støjdæmpende behandling af din bil, kan dette tilvælges i bookingmodulet.

Ekstra beskyttelse i hjulkasser

Har din bil ikke allerede inderskærme i hjulkasserne, anbefaler vi at få det eftermonteret i forbindelse med undervognsbehandlingen. Inderskærme beskytter nemlig bilens karosseri mod det vedvarende slid, der fremkommer, når der føres grus og skidt fra hjulene op i hjulkasserne. På den måde undgår man, at metallet i hjulkasserne sandblæses, med den øgede risiko for rustangreb dette medfører.

De fleste nyere biler har  i dag  inderskærme i alle fire hjulkasser, men en del har ikke disse monteret bagunder.

Har din bil ingen inderskærme, eller er du i tvivl, kan du tilvælge at få monteret disse, når du booker en tid hos os.

Ekstra beskyttelse af panelerne

Rustbehandling af døre og hulrumStænklapper er en plastikplade monteret bag forhjulene, der stikker lidt ned under undervognen. De beskytter mod skidt og grus, som under kørsel kastes hen langs panelerne i vognbunden, når hjulene drejer rundt. Ved at have stænklapper monteret undgås at metallet tager skade - og samtidig mindskes risikoen for rustskader.

Vi anbefaler stænklapper foran for at beskytte undervognen yderligere. Montering af stænklapper kan tilvælges i bookingmodulet.

Hvad med garantien?

Hvis du ønsker en rustbeskyttelse med 30 års garanti, kræver det inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran.

Desuden må bilen heller ikke være ældre end 1 år. Hvis den er ældre, kan vi dog vurdere om der er mulighed for at opnå garantien alligevel – dette afhænger af bilens stand.

Hvis du ønsker en rustbeskyttelse med 30 års garanti, kræver det inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran.

Desuden må bilen heller ikke være ældre end 1 år. Hvis den er ældre, kan vi dog vurdere om der er mulighed for at opnå garantien alligevel - dette afhænger af bilens stand.

Garantibestemmelser

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter: