3 års komplet rustbeskyttelse

2 lags behanding, der holder 3 år og er billigst her og nu. Til alle biler

tectyllogo ny

3 års komplet rustbeskyttelse

img12-300x225Denne behandling er ideel hvis du hyppigt skifter din bil og kører en stram plan for, hvor meget du investerer i bilen. Hvis du påtænker at beholde din bil i flere år, vil vi anbefale vores 4 års komplet behandling, da den er billigere pr. år.

Genbehandling

Hvert 3. år for biler uden rustangreb. Hvis bilen har begyndende rust, så bliver behandlingsintervallet kortere. Vi vurderer fra bil til bil, hvad der er den bedste løsning i dit tilfælde.

Miljøvenlig rustbeskyttelse

Hos Fyns Undervognscenter får din bil en undervognsbehandling med markedets mest miljøvenlige produkter. Disse har et minimum af opløsningsmidler, hvilket gør midlerne bedre for både miljøet, vores medarbejdere og dig som kunde. Vores hulrumsprodukt indeholder f.eks. kun 2% opløsningsmidler. Derudover lugter og drypper produktet kun minimalt og duften af ny bil bevares!

  Skal vi kontakte dig?

  Behandlingen omfatter

  • Afmontering af hjul, inderskærme, dækplader i vognbund, originale gummipropper i døre, falser og vognbund samt kabelgennemføringer mm. Derudover adskiller vi  bagagerummet. Vi afmonterer endvidere for-kofangeren på de modeller, hvor det ellers ikke er muligt at behandle tværvangen, som har stor sikkerhedsmæssig betydning ved sammenstød.
  • Hermed kan vi stort set altid behandle alle hulrum uden at bore huller. Der kan dog  være bilmodeller hvor enkelte borehuller er nødvendige, for at kunne behandle korrekt.
  • Vi fotodokumenterer ALTID at afmonteringen har fundet sted – det er din garanti for at arbejdet er udført som lovet.
  • Den omfattende adskillelse er meget tidskrævende, og det er typisk her, der spares, hvis du får tilbudt en billig undervognsbehandling andre steder.
  • Efter adskillelse afrenses bilen med varmt vand under højtryk, og varmlufttørres inden den egentlige behandling påbegyndes.
  • Karrosserikontrol, hvor bilen gås nøje efter og kunden kontaktes, hvis en anden type behandling anbefales, eller hvis der skal udbedres rustgennemtæringer, inden arbejdet fortsættes.
  • Bilen påføres beskyttelsesvoks, så lakken er godt beskyttet under behandlingen.
  • Behandlingen består af komplet hulrumsbehandling efter sprøjteskema specifikt til din bil. Undervognen får først et lag med tyndt penetrerende produkt, herefter et slidlag (2 lags behandling på vognbund).
  • Bilen samles omhyggeligt igen efter endt behandling, og vaskes inden aflevering, så du modtager en skinnende flot bil.
  • Clips og skruer er inkluderet i prisen!
  • Bilen afleveres nyvasket.
  • Sprøjte/garantibevis udleveres – denne kan du opbevare sammen med bilens instruktionsbog.

  Varighed

  Behandling-imod-rustVarigheden af behandlingen er et døgn.

  Ønsker du samtidig støjdæmpning, tager behandlingen sammenlagt to døgn.

  Vi tilbyder i øvrigt lånebil eller lånecykel, hvis du har behov for dette.

  Kombination med støjdæmpning

  Undervognsbehandlingen kan kombineres med en støjdæmpning, så lyden i bilens kabine efter endt behandling bliver mere behagelig. Støjdæmpning er især en fordel i biler med åbent bagagerum, som stationcars og SUV’er. Ønsker du samtidig en støjdæmpende behandling af din bil, kan dette tilvælges i bookingmodulet.

  Ekstra beskyttelse i hjulkasser

  Har din bil ikke allerede inderskærme i hjulkasserne, anbefaler vi at få det eftermonteret i forbindelse med undervognsbehandlingen. Inderskærme beskytter nemlig bilens karosseri mod det vedvarende slid, der fremkommer, når der føres grus og skidt fra hjulene op i hjulkasserne. På den måde undgår man, at metallet i hjulkasserne sandblæses, med den øgede risiko for rustangreb dette medfører.

  De fleste nyere biler har  i dag  inderskærme i alle fire hjulkasser, men en del har ikke disse monteret bagunder.

  Har din bil ingen inderskærme, eller er du i tvivl, kan du tilvælge at få monteret disse, når du booker en tid hos os.

  Ekstra beskyttelse af panelerne

  Rustbehandling af døre og hulrumStænklapper er en plastikplade monteret bag forhjulene, der stikker lidt ned under undervognen. De beskytter mod skidt og grus, som under kørsel kastes hen langs panelerne i vognbunden, når hjulene drejer rundt. Ved at have stænklapper monteret undgås at metallet tager skade - og samtidig mindskes risikoen for rustskader.

  Vi anbefaler stænklapper foran for at beskytte undervognen yderligere. Montering af stænklapper kan tilvælges i bookingmodulet.

  Garanti

  Hvis du ønsker en rustbeskyttelse med 30 års garanti, kræver det inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran.

  Desuden må bilen heller ikke være ældre end 1 år. Hvis den er ældre, kan vi dog vurdere om der er mulighed for at opnå garantien alligevel – dette afhænger af bilens stand.

  Hvis du ønsker en rustbeskyttelse med 30 års garanti, kræver det inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran.

  Desuden må bilen heller ikke være ældre end 1 år. Hvis den er ældre, kan vi dog vurdere om der er mulighed for at opnå garantien alligevel - dette afhænger af bilens stand.

  Garantibestemmelser