TIL NYE/NYERE BILER*

4 års komplet miljøbehandling

 • Lugt- og drypfri rustbeskyttelse
 • Uden opløsningsmidler = bedre for miljøet
 • 4 års holdbarhed
 • Ekstrem slidstærk og billigst pr. år
 • Mulighed for 30 års rustgaranti
 • Tectyl er godkendt jf. gældende standarder
 • Oplagt valg til autocampere, elbiler og hydridbiler, pga ingen opløsningsmidler, samt en støjreducerende effekt.

* Kun til biler uden rust, og som ikke tidligere er rustbeskyttet

Anbefales til dig

- hvis din bil er ny eller nyere, uden rust, og som ikke tidligere er blevet rustbeskyttet med traditionel rustbeskyttelse. Hvis du hader lugten og svineriet efter en almindelig rustbeskyttelse, så er denne behandlingstype noget for dig, da den er helt lugtfri og drypfri. Desuden er rustbeskyttelsesprodukterne for denne behandling helt uden opløsningsmidler og det er godt for miljøet! Pga. den lange holdbarhed på 4 år vil det også blive den billigste løsning pr. år ift. behandlinger, der kun holder i 2 eller 3 år. Denne behandlingstype er ideel til undervognsbehandling og rustbeskyttelse af elbil og hybridbil, fordi den er helt uden opløsningsmidler og samtidig virker støjdæmpende. Det er også det oplagte valg til undervognsbehandling af autocamper, idet man jo sover og opholder sig i bilen, hvor det ikke optimalt at indånde opløsningsmidler og dampe.
Hvis du i stedet er til traditionel undervognsbehandling, så vil vi anbefale vores 4 års komplet rustbeskyttelse, der er lidt billigere. Er du træt af støj i kabinen, så kan alle vores behandlingstyper kombineres med en støjdæmpning til din bil.

Læs mere om bæredygtig rustbeskyttelse.

LUGT- OG DRYPFRI

UDEN OPLØSNINGSMIDLER

4 ÅRS HOLDBARHED

Behandlingen omfatter

 • 1 Demontering af hjul, inderskærme, dækplader i vognbund, originale gummipropper i døre, falser og vognbund samt kabelgennemføringer mm.
 • 2 Vi bruger meget tid på adskillelse bl.a i bagagerum. Tværvangen, der er placeret bag forkofangeren, kan på mange modeller kun rustbeskyttes, hvis kofangeren også demonteres. Det er ret vigtigt, for tværvangen har en sikkerhedsmæssig betydning ved kollision.
 • 3 Den grundige adskillelse gør, at vi i langt de fleste tilfælde kan rustbeskytte alle hulrum uden at bore huller – dog kan der være bilmodeller, hvor enkelte borehuller kan blive nødvendigt. I de tilfælde er borehuller at foretrække, så disse områder ikke ruster!
 • 4 Vi fotodokumenterer, så du kan se, at din bil har været adskilt - ALTID!
 • 5 Adskillelsen er altafgørende for kvaliteten, for ellers kan man ikke afrense bilen tilstrækkeligt eller sprøjte bilen alle steder! Det er typisk på adskillelsen, at der bliver "sparet" andre steder, fordi det er meget tidskrævende.
 • 6 Bilens undervogn afrenser vi med varmt vand under højtryk. Rustbeskyttelse udenpå skidt og snavs kan ikke holde, så afrensning med luft er ikke nok!
 • 7 Når bilens undervogn er vasket, så skal den være helt tør, inden den egentlige behandling iværksættes. Til det anvender vi et professionelt varmelufttørringsanlæg, så bilen bliver 100% tør.
 • 8 Karrosserikontrol udføres. Her gennemgår vi bilens undervogn og karroseri for rustangreb - kunden kontaktes, hvis behandling ikke kan betale sig, eller hvis en anden behandllingstype betaler sig bedre.
 • 9 Beskyttelsesvoks påføres lakken. Lakken har ikke så godt af rustbeskyttelsesprodukter, så derfor er det vigtigt, at den bliver beskyttet.
 • 10 En 4 års komplet miljøbehandling er en komplet behandling, hvor alle hulrum, samt undervognen rustbeskyttes. Vi anvender professionelle sprøjteskemaer specifikt til din bil. Skemaet sikrer, at vi ikke ødelægger elektronik, samt at bilen behandles alle steder. Hulrumsproduktet indeholder omkring 0% opløsningsmidler - det er helt klart, samt lugter og drypper ikke Undervognen sprøjtes med et Tectylprodukt helt uden opløsningsmidler, der heller ikke lugter og drypper . Undervognsproduktet er ekstremt slidstærkt.
 • 11 Tectylprodukterne er alle godkendt efter de svenske standarder indenfor området! Derfor er de testet efter alle forhold - det er din og vores sikkerhed for, at de virker!
 • 12 Efter gennemført rustbeskyttelse og undervognsbehandling så samler vi bilen omhyggeligt igen.
 • 13 Clips, skruer og miljøtillæg er inkluderet i oplyste pris! Ingen ekstra regninger!
 • 14 Bilen afleveres naturligvis nyvasket.
 • 15 Certifikat/garantibevis udleveres.
 • 16 Du kan tilmelde bilen til stikprøvekontrol hos Teknologisk Institut og FDM via vores hjemmeside.
 • 17 Hvis du skal sikre en rustfri bil og bevare garantien, så kræver det genbehandling hvert 4. år = billigst pr. år.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål

til en 4 års komplet miljøbehandling

Hvor længe skal jeg undvære bilen?

En 4 års komplet miljøbehandling er mere tidskrævende, og derfor går der to døgn før end du har din bil igen. Hvis du samtidig vil have bilen støjdæmpet, så tager det stadig kun to døgn.

Kan behandlingen kombineres med støjdæmpning?

Ja alle vores behandlingstyper kan kombineres med en støjdæmpning, bare bilen ikke er behandlet med traditionel rustbeskyttelse eller er rusten.

Støjdæmpningen er 1.000 kr. billigere end normalt, når det foretages sammen med en 3- eller 4 års komplet rustbeskyttelse eller 4 års komplet miljøbehandling.

Prisen fremgår i vores bookingsystem - dog ikke en 4 års komplet miljøbehandling på nuværende tidspunkt. Ring for pris.

Kan man få 30 års garanti?

ja din bil kan opnå 30 års rustgaranti, men det kræver inderskærme i alle fire hjulkasser, samt stænklapper foran. Yderligere må bilen ikke være ældre end 1 år, ellers kræver det en gratis rustkontrol, så vi kan se standen. Du kan du booke en gratis rustkontrol i vores bookingsystem eller ring på tlf. 66171300.

Tilvalg af Inderskærme og stænklapper kan foretages i bookingsystemet, hvis bilen ikke er "født" med disse.

Kan man beskytte hjulkasserne og panelerne mod slid?

Hvis bilen ikke har inderskærme og stænklapper, så anbefaler vi, at bilen får dem monteret - de beskytter nemlig mod det slid, der forekommer pga. sten og grus, der sandblæser hjulkasserne. På den måde mindsker man risikoen betydeligt for rustangreb og stenslag.

Mange biler på markedet i dag har fabriksmonteret inderskærme i alle fire hjulkasser, men en del har dog stadig ikke i baghjulskasserne.

Ovenstående kan tilvælges i vores bookingsystem, ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 66171300.

Hvordan er en 4 års komplet rustbeskyttelse ift. miljøet?

En 4 års komplet miljøhandling fra Tectyl er markedets eneste komplette behandling helt uden opløsningsmidler! Desuden er der ingen lugt, ingen dryp!

Behandlingen i undervognen er ikke fedtet, og tørrer helt hårdt op ligesom lakken på en bil, men den er stadig fleksibel og produktet er godkendt efter gældende standarder og Teknologisk Institut.

En 4 års komplet miljøbehandling er helt uden opløsningsmidler, så er den langt mere skånsom ift. konkurrende rustbeskyttelsesmærker, der indholder opløsningsmidler på op til 60% eller mere... Opløsningsmidler er skadelige for vores miljø og organismer - så denne behandlingstyper er i den forbindelse markedets mest miljøvenlige!

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter: