Undervognsbehandling af elbil og hybridbil

Undervognsbehandling af elbil og hybridbil er en nødvendighed på samme måde som benzinbiler og dieselbiler. Teknologisk Institut hævder endda, at elbiler og hybridbiler er endnu mere udsat for rustangreb end konventionelle biler.

tectyl-behandling-elbilDen øgede rustdannelse skyldes, ifølge Teknologisk Institut, de såkaldte krybestrømme, der sætter gang i en katalytisk virkning. Bilimportørerne tror ikke selv på fænomenet, men Teknologisk Institut har set den øgede rustdannelse i praksis på f.eks el-tog, og derfor bør undervognsbehandling af elbiler og hybridbiler være det første man får foretaget.

Uanset krybestrømme, så ruster elbiler og hybridbiler, som minimum ligeså meget som benzinbiler og dieselbiler.

Dette skyldes for det første det danske klima, med høj luftfugtighed hele året rundt og skiftende temperaturer – herved dannes kondensvand i og på bilen, der går i kemisk forbindelse med ilten i luften, hvorved metallerne ruster. Salt på vejene forværrer denne rustdannelse og bidrager med ca. 25%, men det er vand og ilt, der er den egentlige synder i forhold til rustdannelsen.

Desuden er elbiler og hybridbiler bygget af samme materialer som almindelige biler og ofte af tyndere materialer, således at vægten holdes nede – dette betyder, at materialerne hurtigere “gennemtæres”, med dyre reparationer til følge.

Det er altså en god ide med en undervognsbehandling af din elbil og hybridbil, hvis du vil undgå dyre rustreparationer i fremtiden. Desuden vil man kunne opnå en højere brugtvognspris.

Eksperter i undervognsbehandling og rustbeskyttelse af elbiler og hybridbiler

Tesla-ElbilHos Fyns Undervognscenter i Odense er vi eksperter i undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din elbil og hybridbil. Vi har 50 års erfaring i antirust-branchen og har allerede rustbeskyttet rigtig mange el- og hybridbiler for både private og forhandlere.

Vores ansatte har mange års erfaring, hvilket er det vigtigste, når man taler undervognsbehandling af elbiler og hybridbiler i højeste kvalitet.

Vores personale har gennemført uddannelse, så sikkerheden er i orden, samt at vi ikke ødelægger noget og kun behandler elbiler og hybridbiler, der hvor de må og skal rustbeskyttes. Dette er meget vigtigt, idet en elbil kan være livsfarlig at arbejde på, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre. Desuden kan man ødelægge en elbil og hybridbil, hvis den rustbeskyttes de forkerte steder.

Køling af batteriet er meget vigtig, så derfor må batteri og batterikassen derfor ikke rustbeskyttes med almindelige produkter.  Orange / gule eller rødlige kabler må ikke rustbeskyttes – aht. køling og markering for mekaniker (sikkerhed).

Strømforsyninger i motorrummet må ikke påføres rustbeskyttelsesprodukt (gælder også ledninger og de store stik til og på strømforsyningen).

Vi anvender de mest detaljerede sprøjteskemaer fra Tectyl, der angiver, hvor der skal, og hvor der absolut ikke må rustbeskyttes på din elbil og hybridbil.

Det kræver altså det rette udstyr, produkter, uddannelse og ikke mindst erfaring at kunne rustbeskytte og undervognsbehandle din elbil og hybridbil på en sikker og kvalitetsbevist måde.

Hos Fyns undervognscenter er vi godkendt og kontrolleret af Teknologisk Institut med 0 fejl de sidste 12 år i træk. Derfor tør vi godt kalde os selv for eksperter i undervognsbehandling og rustbeskyttelse af elbil og hybridbil.

https://fynsundervognscenter.dk/om-os/

  Skal vi kontakte dig?

  Rustbeskyttelse forlænger din elbil og hybridbils levetid

  Alle biler ruster i det danske klima, der er det mest rustfremkaldende i verden. Elbiler og hybridbiler er ligeså udsatte for rustangreb, som benzin- og dieselbiler. Dette skyldes, at de er opbygget af de samme materialer, der alle kan ruste.

  Det kan derfor betale sig at få sin elbil rustbeskyttet og således forlænges bilens levetid – du sparer dyre reparationer, og du opnår en højere brugtvognsværdi.

  Miljøvenlig rustbeskyttelse af elbiler og hybridbiler

  Når man køber en elbil eller hybridbil, så gør man noget godt for miljøet, idet man får udnyttet den øgede elproduktion fra vind- og solenergi, som mange gange ikke kan afsættes i elnettet.

  Derfor giver det også mening at anvende en miljøvenlig rustbeskyttelse til sin elbil eller hybridbil. Hos Fyns Undervognscenter i Odense anvender vi TECTYL, der er antirust-branchens absolut mest miljøvenlige rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

  Med TECTYL kan vi faktisk udføre en rustbeskyttelse på hele bilen helt uden opløsningsmidler overhovedet – dette er helt unikt, og det giver god mening, hvis man samtidig vil være god ved miljøet.

  Det er en miljømæssig belastning hver gang der produceres en bil, uanset om det er en elbil eller en benzin/dieselbil. Så derfor er det bedst for miljøet, hvis man beholder sin bil så længe som muligt, og det kan man kun, hvis den ikke ruster væk.

  Derfor skal du vælge Fyns Undervognscenter

  Det kan være svært at vælge, hvilket undervognscenter, der skal udføre rustbeskyttelsen på elbilen og hybridbilen. Der er mange forskellige priser, behandlingstyper, samt kvaliteter – alle hævder, at netop de, er de bedste til at rustbeskytte. Så hvordan vælger man et undervognscenter, der holder hvad de lover og leverer den tilstrækkelige kvalitet?

  For det første bør man vælge et undervognscenter, der er kontrolleret og godkendt af en ekstern og uvildig kontrolinstans. Teknologisk Institut er Danmarks eneste uvildige kontrolinstans i antirust-branchen. Mange tror fejlagtigt, at FDM’s kontrolordning er uvildig – det er den ikke, idet FDM selv sælger rustbeskyttelse via en underleverandør.

  Fyns Undervognscenter er kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut med 0 fejl på samtlige stikprøvekontrollerede biler, de sidste 12 år i træk.
  Sådan et resultat opnår man kun med de dygtigste og mest dedikerede medarbejdere.

  Læs mere om den bedste rustbeskyttelse her:
  https://fynsundervognscenter.dk/fyns-bedste-undervognsbehandling/

  Læs mere om, hvordan vi undervognsbehandler:
  https://fynsundervognscenter.dk/sadan-undervognsbehandler-vi/

  Få et gratis rusteftersyn af din elbil eller hybridbil

  Det er altid en god ide at få sin elbil eller hybridbil rustkontrolleret, og hos Fyns Undervognscenter er det GRATIS.

  Hvis vi er i tvivl om bilens stand, samt hvilken behandling der er nødvendig, så foretrækker vi at rustkontrollere den først. Vi tager bilen på lift og gennemgår bilen sammen med dig. På den måde, kan vi vurdere bilens stand, og derefter give dig den rette anbefaling ift. behandlingstype og behandlingsintervaller.

  Ruster elbiler og hybridbiler?

  Ja helt klart! El- og hybridbiler er bygget af samme materialer som almindelige biler. De er i mange tilfælde hårdere ramt, idet vægten holdes nede, hvormed materialerne bliver tyndere = hurtigere gennemtæring (hul). Nogle eksperter mener at krybestrømme øger rustdannelsen kraftigt, hvilket er påvist i f.eks. el-tog.

  Kræver rustbeskyttelse af elbiler særlig uddannelse?

  Ja vores medarbejdere har været på efteruddannelse, idet elbiler kan være farlige pga. ”højspænding”. Desuden kan man ødelægge batteriet og andre vitale dele, hvis bilen rustbeskyttes de forkerte steder.

  Er Tectyl produkter miljøvenlige?

  Tectyl’s produkter der er produceret af Valvoline tilbyder markedets mest miljøvenlige produkter. Det produkt vi anvender i bilens hulrum (døre, vanger mm), indeholder kun 2% opløsningsmidler, hvor vores konkurrenter er helt oppe på 50% eller mere.

  Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål, men du skal være mere end velkommen med alle de spørgsmål du måtte have på tlf. 66171300 eller på e-mail kontakt@fynsundervognscenter.dk