Derfor er det en god idé at undervognsbehandle din autocamper

En autocamper er en dyr investering, og derfor er det en rigtig god idé med undervognsbehandling af autocamper, så den kan holde i mange år. Gensalgsværdien vil automatisk være højere på en undervognsbehandlet autocamper, end en med rust i.

automaper-undervognsbehandling

En autocamper er ikke bygget til at kunne modstå det danske klima, der er det mest rustfremkaldende klima i verden. Dette skyldes høj luftfugtighed hele året rundt med skiftende temperaturer, hvilket danner en masse kondensvand i bilen – dette vil også være et problem, hvis bilen opbevares i en lade eller garage en del af året – jo dårligere ventilation omkring bilen, jo mere rustdannelse. Så derfor er undervognsbehandling af autocamper en god investering.

Autocampere er typisk bygget op omkring et varevogns-chassis, og disse er meget udsatte for rustangreb. Der er mange blotlagte vanger i bunden, og der er ingen bundplader, der kan skærme af for slid. Biler som disse har ingen bundplader, og bliver ofte leveret uden inderskærme i hjulkasserne. De er derfor ekstra udsatte for meget slidtage, og skal derfor undervognsbehandles på lige vilkår med alle andre køretøjer. Faktisk er autocampere endnu mere udsatte end almindelige personbiler, og man skal derfor være over dem fra start.

Med kvalitet, god service og ærlig kommer man længst – rustbeskyttelse der betaler sig.

Er det nødvendigt at rustbeskytte autocampere?

Ja – autocampere ruster som alle andre køretøjer, og da de er meget dyre, er en rustbeskyttelse alle pengene værd.

Har I erfaring med at behandle autocampere?

Vi behandler rigtig mange autocampere, hvert år, og vi har en lift der kan løfte op til 7 ton.

Hvad koster rustbeskyttelse af en autocamper?

En 3 års komplet rustbeskyttelse (dobbeltbehandling) op til 7 meter koster 6.225 kr. og en 4 års komplet rustbeskyttelse (trippelbehandling) op til 7 meter koster 6.675 kr.

Sådan undervognsbehandler vi autocampere

Når vi undervognsbehandler en autocamper, starter vi med at afmontere inderskærme og anden afdækning (hvis disse er til stede). Herefter afrenses undervognen med varmt vand under højtryk, så skidt og snavs fjernes inden behandling. Derefter bliver bilen varmlufttørret, så den er helt tør.

Således sikres den mest effektive og holdbare undervognsbehandling, idet rustbeskyttelsen ikke kan holde, hvis der sprøjtes uden på skidt, snavs og vand. Vi anbefaler altid vores 3-lags behandling, da den har en holdbarhed på 4 år, afhængig bilens alder mm. Er der rust i karrosseriet, kan det være nødvendigt at undervognsbehandle autocampere oftere.

Læs her punkt for punkt hvordan vi forbereder, rustbeskytter og klargør din bil.
Sådan rustbeskytter vi din bil

Erfaring med undervognsbehandling

Kan man undervognsbehandle en gammel autocamper?

Man kan sagtens undervognsbehandle en gammel autocamper - det er sjældent for sent. Er der allerede opstået rustangreb, holder behandlingen naturligvis ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er ringere udenpå rust. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at give bilen en specialbehandling, der foregår over flere dage – med denne behandling mættes bilen, af flere omgange med rustbeskyttelse. Denne behandling tilbydes kun efter gennemgang af bilens stand, hvor du som kunde altid er med under hele kontrollen.

5 gode grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  • Kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut igennem mere end 20 år.
  • Markedets mest miljøvenlige produkter.
  • Stor erfaring – vores medarbejdere har tilsammen mere end 100 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.
  • Altid fuld afmontering og afrensning inden behandling, samt fotodokumentation
  • Vores behandlinger holder i op til 4 år.

Book tid til et gratis rusteftersyn af din autocamper

Er du i tvivl om standen på din brugte autocamper, er du altid velkommen til at booke et gratis og helt uforpligtende rusteftersyn af din bil. Dette kan du gøre på https://booking.fynsundervognscenter.dk/ eller ved at kontakte os på tlf. 66171300.