Derfor er det en god idé at undervognsbehandle din autocamper

En autocamper er en dyr investering, og derfor er det en rigtig god idé med undervognsbehandling af autocamper, så den kan holde i mange år. Gensalgsværdien vil automatisk være højere på en undervognsbehandlet autocamper, end en med rust i.
Hos Fyns Undervognscenter i Odense har vores medarbejdere meget lang erfaring: 38, 36 og 26 år - det sikrer en kvalitets rustbeskyttelse af din autocamper, som holder i lang tid - det giver værdi for pengene.
OBS: Alle biler ruster hele året rundt, også selvom de er vinteropbevaret!

En autocamper er ikke bygget til at kunne modstå det danske klima, der er det mest rustfremkaldende klima i verden. Dette skyldes høj luftfugtighed hele året rundt med skiftende temperaturer, hvilket danner en masse kondensvand i bilen – dette vil også være et problem, hvis bilen opbevares i en lade eller garage en del af året – jo dårligere ventilation omkring bilen, jo mere rustdannelse. Så derfor er undervognsbehandling af autocamper en god investering.

Til autocampere vil vi anbefale en 4 års komplet miljøbehandling, idet den er helt uden opløsningsmidler, samt helt uden lugt og dryp. Produktet i undervognen tører helt op, så hunden ikke får en sort stribe henover ryggen, hvis den skulle gå ind under bilen. Denne behandlingstype er oplagt til autocampere netop fordi man sover og opholder sig i og omkring bilen. Dog tilbyder vi også traditionel rustbeskyttelse, dog med reduceret indhold af opløsningsmidler.

Autocampere er typisk bygget op omkring et varevogns-chassis, og disse er meget udsatte for rustangreb. Der er mange blotlagte vanger i bunden, og der er ingen bundplader, der kan skærme af for slid. Biler som disse har ingen bundplader, og bliver ofte leveret uden inderskærme i hjulkasserne. De er derfor ekstra udsatte for meget slidtage, og skal derfor undervognsbehandles på lige vilkår med alle andre køretøjer. Faktisk er autocampere endnu mere udsatte end almindelige personbiler, og man skal derfor være over dem fra start.

Med kvalitet, god service og ærlighed kommer man længst – rustbeskyttelse der betaler sig!

Læs også om undervognsbehandling af varevogn og varebil, der jo i undervognen kan minde meget om en autocamper.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?

Sådan undervognsbehandler vi autocampere

Når vi undervognsbehandler og rustbeskytter en autocamper, starter vi med at afmontere inderskærme og anden afdækning (hvis disse er til stede). Herefter afrenses undervognen med varmt vand under højtryk, så skidt og snavs fjernes inden behandling. Derefter bliver bilen varmlufttørret, så den er helt tør.

Således sikres den mest effektive og holdbareErfaring med undervognsbehandling undervognsbehandling, idet rustbeskyttelsen ikke kan holde, hvis der sprøjtes uden på skidt, snavs og vand. Vi tilbyder rustbeskyttelse med op til 4 års holdbarhed, så selvom rustbeskyttelse til autocampere måske kan findes billigere andre steder, så bliver det billigere pr. år hos os, fordi behandlingerne holder længere. Så det er en god ide at kontrollere om tilbudet dækker over samme behandling, hvis man indhenter priser fra andre rustbesyttelsescentrer. Er der rust i karrosseriet, kan det være nødvendigt at undervognsbehandle autocampere oftere - det gælder uanset, hvilket mærke der er tale om.

Vi vil anbefale en 4 års komplet miljøbehandling, fordi denne behandlingstype er helt uden opløsningsmidler, samt helt uden lugt og dryp - det er et meget oplagt valg til en autocamper, som man jo sover i, og hvor man opholder sig mange timer ad gangen. Vi tilbyder også traditionel rustbeskyttelse, dog med reduceret indhold af opløsningsmidler, og som drypper og lugter minimalt. Se hvilke behandlingstyper vi tilbyder her: Rustbeskyttelse til autocampere.

Læs her punkt for punkt hvordan vi forbereder, rustbeskytter og klargør din bil.
Sådan rustbeskytter vi din bil

Læs også om undervognsbehandling af campingvogn.

Kan man undervognsbehandle en gammel autocamper?

Undervognsbehandling af en gammel autocamper betaler sig, som undervognsbehandling af en gammel bil betaler sig - det er sjældent for sent. Er der allerede opstået rustangreb, holder behandlingen naturligvis ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er ringere udenpå rust. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at give bilen en specialbehandling, der foregår over flere dage – med denne behandling mættes bilen, af flere omgange med rustbeskyttelse. Denne behandling tilbydes kun efter gennemgang af bilens stand, hvor du som kunde altid er med under hele kontrollen.

8 gode grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  • 1 Stikprøvekontrolleret og godkendt af både Teknologisk Institut og FDM igennem mere end 20 år.
  • 2 Markedets mest miljøvenlige produkter helt uden opløsningsmidler, lugt og drypfri
  • 3 Stor erfaring – vores medarbejdere har tilsammen mere end 100 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.
  • 4 Altid fuld afmontering og afrensning inden behandling, samt fotodokumentation
  • 5 Vores behandlinger holder i op til 4 år.
  • 6 Tectyl's produkter er godkendte og kan arbejde sammen med alle andre produkter på markedet.
  • 7 Der bores ikke huller i autocamperen = fabriksgaranti opretholdes!
  • 8 Tryghedsgaranti

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter:

Book tid til et gratis rusteftersyn af din autocamper

Er du i tvivl om standen på din brugte autocamper, er du altid velkommen til at booke et gratis og helt uforpligtende rusteftersyn af din bil. Du kan bestille tid til en rustkontrol eller finde en pris på undervognsbehandling i vores bookingsystem, men du er også altid velkommen til at ringe til os. Se kontaktoplysninger og knap til online booking herunder, hvor du også kan se rabat på undervognsbehandling og rustbeskyttelse af autocamper.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål

til undervognsbehandling af din autocamper

Er det nødvendigt at rustbeskytte autocampere?

Ja – autocampere ruster som alle andre køretøjer, og da de er meget dyre, er en rustbeskyttelse alle pengene værd.

Har I erfaring med at behandle autocampere?

Vi behandler rigtig mange autocampere, hvert år, og vi har en lift der kan løfte op til 7 ton.

Hvad koster rustbeskyttelse af en autocamper?

En 3 års komplet rustbeskyttelse (dobbeltbehandling) op til 7 meter koster 6.395 kr. og en 4 års komplet rustbeskyttelse (tredobbelt behandling) op til 7 meter koster 6.895 kr. En 4 års komplet miljøbehandling koster 7.495 kr. op til 7 meter.

Book tid til undervognsbehandling af din bil her

Klik på knappen og book en tid til en undervognsbehandling af din bil.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Mens vi giver din bil en en undervognsbehandling har du i øvrigt mulighed for at låne en bil eller en cykel, så du kan komme rundt som du plejer. Du oplyser bare dit eventuelle behov for dette, når du booker.