Rustbehandling af biler

Professionel rustbehandling af alle biler og køretøjer

En rustbehandling af din bil kan betyde, at din bil kan overleve langt længere end den ellers ville gøre ubehandlet. Er din bil allerede blevet ramt af rust, kan det være svært at få bugt med. Det meget fugtige danske klima gør, at der ofte dannes kondensvand i bilens mange hulrum, og når bilens overflader er våde eller fugtige i længere tid ad gangen, kan ilten i vandet gå i forbindelse med jernet.

Rusten forårsages af en kemisk reaktion mellem jern og ilt, og er et område først blevet ramt af rust, kan det hurtigt sprede sig til andre dele af bilen og dermed forringe bilens levetid markant. Der vil derfor være behov for at udføre en rustbehandling på bilen for at stoppe rustens spredning.

Få foretaget en rustbehandling hurtigst muligt

Som udgangspunkt anbefaler vi altid vores kunder at få en rustbeskyttelse af deres nye bil så hurtigt som muligt, og helst inden den tages i brug. Det kan du selvfølgelig ikke gøre med en brugt bil, da en brugt bil jo har haft en anden eller flere ejere inden dig. Skulle du være uheldig at have købt en brugt bil, der er ramt af rust, findes der dog en form for rustbehandling, der kan stoppe rustens spredning.

Undervognsbehandling af ny bil

Det danske vejr er noget af det mest nedbrydende i verden for bilers undervogne. Fugtigheden indtrænger bilens karrosseri næsten hele året rundt, og det resulterer i rustangreb allerede i de første par år efter, den nye bil er kommet ud at køre på de danske veje. Derfor er det vigtigt at få foretaget en rustbehandling af bilen hurtigst muligt efter levering fra forhandleren.

Du tænker måske, at du lige har brugt mange penge på at investere i en ny bil, og du måske derfor vil vente med at bruge yderligere penge. Men får du foretaget en rustbehandling af bilen med det samme efter levering fra forhandleren, vil bilen blive mere modstandsdygtig over for fremtidige rustangreb. Det vil komme til at betyde, at du skal igennem færre rustbehandlinger af bilen i forhold til, hvis du venter med at få den rustbehandlet, idet den vil være bedre beskyttet fra start. Hvis du vil maksimere bilens levetid, anbefaler vi, at du får foretaget en professionel rustbeskyttelse af undervognen

Rustbehandling af biler med kraftige rustangreb

Hos Fyns Undervognscenter udfører vi en såkaldt dobbeltbehandling, der er særligt velegnet til biler med kraftige rustangreb. Denne rustbehandling er yderst grundig, og vi benytter et fugttrængende rustbeskyttelsesmiddel.

Bilen får efter rustbehandling lov til at hærde natten over, hvorefter processen gentages for at sikre den bedst mulige effekt. Til sidst påføres et voksbaseret slidlag, der beskytter det anvendte rustbeskyttelsesmiddel. Hvis din bil er ramt af et kraftigt rustangreb, kan du kontakte os for at høre mere om, hvilken behandling, der vil være den rette for din bil.

Rustbehandling-af-biler-2

Beskyt din bil med en ordentlig rustbehandling i Odense

De danske vintre er ikke sjove for en bils undervogn, når der saltes over det hele. Derfor er det utroligt vigtigt, at man har en ordentlig rustbehandling af sin bil. På den måde kan man gardere sig mod mange af de rustskader, der kan komme på bilen. Det er vigtigt, at en rustbehandling laves ordentligt – og altid af en professionel. Laves en rustbehandling af bilen ikke ordentligt, har det slet ikke den gavnlige effekt, som det normalt har. Fyns Undervognscenter har specialiseret sig i at lave rustbehandling af biler, så du kan trygt sende din bil over til os.

Rustbehandling reducerer støj

Det er ikke kun bilens fysiske helbred, som forbedres ved udførelse af en rustbehandling af bilen. Som en sidegevinst kan bilen komme til at støje mindre efter en professionel rustbehandling af bilen. Rustbehandlingen går ind og isolerer de lyde, som småsten og dæk normalt sender ind i kabinen. Ofte giver en rustbehandling af bilen en forbedring på så mange decibel, at man tydeligt vil kunne høre en forbedring.

Brug kontaktformularen ude til højre for at komme i kontakt med os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.