Test af undervognsbehandling

Gennem tests foretaget af Teknologisk Institut er vi kåret som det bedste behandlingscenter på Fyn, fordi vi har fået topkarakter, de sidste 13 år i træk.

Hos Fyns Undervognscenter i Odense lader vi os teste af både Teknologisk Institut og FDM, på den måde holder vi niveauet så højt som muligt. Vi håber meget, at du vil tilmelde din bil til stikprøvekontrol online lige efter den er blevet behandlet hos os - tilmelding længere nede.

Hos Fyns Undervognscenter, i Odense er vi specialiserede i at udføre den bedste undervognsbehandling på flere forskellige former for køretøjer - men først og fremmest biler. Vi er tilknyttet en testordning hos både Teknologisk Institut og FDM, som foretager uafhængige test af undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Det betyder, at vi bliver testet for, om vores undervognsbehandling og rustbeskyttelse lever op til den standard, som vi er kendt for og stolte af - vi får på den måde klarhed for om vores undervognsbehandling er bedst i test...

Det lægger et sundt pres på vores lille virksomhed, sprøjteteknikere og procedurer, at vi bliver udsat for test af vores undervognsbehandlinger fra tid til anden. Vi er desuden stolte af at kunne sige, at vi er kåret til det bedste behandlingscenter på Fyn på baggrund af de test, der er foretaget af vores behandlinger. Vi arbejder altid hårdt for, at levere fyns bedste undervognsbehandling.

Faktisk har vi opnået 0 fejl på samtlige stikprøvekontrollerede biler, de sidste 13 år i træk. Testen af undervognsbehandling er udført af Teknologisk Institut. Vi har valgt også at lade FDM teste vores undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Jo flere uvildige testinstanser, der kigger os over skulderen jo bedre bliver vi, og jo større sandsynlighed er der for at blive kundernes testvinder.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er rustbeskyttelsesproduktet, der er det vigtigste - for hvad hjælper en god rustbeskyttelse, hvis man ikke kan ramme med det? Rustbeskyttelsen skal selvfølgelig være godkendt efter enten de svenske og/eller de finske standarder ellers ved du ikke om det virker! Det er også din sikkerhed for om produktet kan arbejde sammen med andre produkter, som bilen kan have fået en smule af fra fabrikken. Det vigtigste for, at rustbeskyttelsen virker er, ganske simpelt erfarent og motiveret personale, der har tid til at gøre arbejdet ordentligt, det kræver også at medarbejderne anvender de rigtige produkter til formålet, samt anvender det rette udstyr! Læs mere om sammenligning af undervognsbehandling.

Vores ansatte har til sammen mere end 100 års erfaring hos os, og det er deres fortjeneste at vi gang på gang opnår 0 fejl, når vores undervognsbehandling og rustbeskyttelse testes. Læs mere om os.

Vil du have en pris på undervognsbehandling af din bil?

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Ønsker du en pris på en undervognsbehandling? Ring på telefon 66 17 13 00 eller book en tid via knappen øverst i menuen.

Du kan også sende en mail til kontakt@fynsundervognscenter.dk. Vi svarer dig så hurtigt vi kan, så din bil kan køre velbeskyttet rundt på vejene.

Hvorfor foretage en test af undervognsbehandlinger?

Det er en sikkerhed for dig som forbruger, at der jævnligt foretages kontrol og test af undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Som almindelig bilist, er det nemlig ikke muligt det selv at kontrollere hvilket arbejde, der er udført på ens bil. Det betyder, at tillid til det valgte undervognscenter er altafgørende.

Denne tillid ved vi erfaringsmæssigt vokser af, at der er udført test af undervognsbehandlingerne - og naturligvis endnu mere, hvis testresultaterne afslører, at der er tale om den bedste undervognsbehandling.

Derfor er undervognsbehandlinger hos os underlagt Teknologisk Institut VKO-R kontrolordningen, ligesom alle andre Tectylcentre er. Desuden har vi selv valgt også at blive stikprøvekontrolleret af FDM. Det er vores mulighed for, at bevise over for vores kunder, at vi behandler deres biler, som de fortjener, sat at de får værdi for pengene.

Tilmeld din bil til stikprøvekontrol hos:

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut - stikprøvekontrol

Teknologisk Institut udtager og udfører stikprøvevis biler til kontrol, udvalgt iblandt de indsendte kvalitetssikringsblanketter.

Kontrollen:

  • skal tilmeldes senest 6 måneder efter behandlingsdatoen
  • udføres der hvor din biler blevet rustbeskyttet
  • varer mellem 30 - 60 minutter
  • er GRATIS

Udvælges din bil vil mødetidspunkt blive meddelt skriftligt.
Du vil automatisk få besked, om din bil er blevet udtrukket til kontrol.

FDM

FDM_stikproevekontrol_stor

FDM udfører stikprøvevis biler til kontrol, udvalgt iblandt de indsendte kvalitetssikringsblanketter.

Kontrollen:

  • skal tilmeldes senest 30 dage efter behandlingsdatoen
  • udføres hos FDM
  • varer ca. 1 time
  • er GRATIS

Udvælges din bil vil mødetidspunkt blive meddelt skriftligt.
Du vil automatisk få besked, om din bil er blevet udtrukket til kontrol.

Teknologisk Instituts og test af undervognsbehandling sker uanmeldt

Vi ved ikke på forhånd, hvornår vi får besøg fra Teknologisk Institut, hvilket betyder, at hver eneste bil vi behandler kan være iblandt dem, der bliver udvalgt til kontrol og test af vores undervognsbehandling. Kontrolordningen tester ikke kun, om vores biler har fået den bedste undervognsbehandling. De gennemgår også produkter, arbejdsrutiner og dagsproduktion i deres søgen efter at optimere vores processer.

Den løbende kontrol af vores behandlinger og arbejdsprocesser sikrer, at vi altid arbejder på den mest hensigtsmæssige måde, når vi udfører behandlinger. Kontrollen omfatter 42 vigtige punkter på de biler, der udvælges til test.

Hvis du godt kunne tænke dig, at din bil har mulighed for at blive udtaget til en test af undervognsbehandling, kan du tilmelde den testordningen.

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter:

Er der forskel på Teknologisk Instituts og FDM's test?

Ja der er forskel på hvordan test og kontrol af undervognsbehandling foregår hos teknologisk Institut og FDM.

Den største forskel er, at FDM sælger rustbeskyttelse fra en af de kendte mærker, som udføres af en leverandør - det gør Teknologisk Institut ikke.

Teknologisk Institut stikprøvekontrol:
- Bilerne udvælges ved stikprøvekontrol, og du kontaktes af kontrollanten, hvor I aftaler tidspunkt. Testen foregår hos os på Holkebjergvej 62, 5250 Odense SV, hvor du selv er med til gennemgangen. Der udarbejdes en grundig rapport.
- Teknologisk stiller altid med den samme kontrollant, så vedkommende er specialist og laver ikke andet.
- Hvis man får dårlig bedømmelse for mange gange, bliver man smidt ud af ordningen, og må ikke kalde sig kontrolleret af Teknologisk Institut.
- Man får 0 fejlsmærkning (noget lignende supersmiley), hvis testede biler er 100% fejlfrie.
-  Teknologisk Institut sælger ikke rustbeskyttelse.

FDM stikprøvekontrol:
- Bilerne udvælges ved stikprøvekontrol, og du kontaktes af kontrollanten, hvor I aftaler tidspunkt. Testen foregår hos FDM, hvor du selv er med til gennemgangen. Der udarbejdes en grundig rapport.
- Hos FDM er der mange forskellige medarbejdere, der tester bilerne - derfor kan vurderingerne være forskeliige fra medarbejder til medarbejder.
- Hvis man får dårlig bedømmelse for mange gange, bliver man ikke smidt ud af ordningen.
- Man får IKKE 0 fejlsmærkning (noget lignende supersmiley), hvis testede biler er 100% fejlfrie.
-  FDM sælger rustbeskyttelse.

Lad din bil få den bedste undervognsbehandling

Skal din bil have en undervognsbehandling, så kom til os. Her får du, med Teknologisk Instituts test af vores undervognbehandling, garanti for at din bil får den bedste undervognsbehandling, hver gang vi arbejder på den. Hvis bilen er ny, og der foretages behandlinger hvert 3. eller 4. år, tilbyder vi 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger.

Det kan vi tilbyde fordi, vi ved, at vores grundighed medfører at din bil kan holde i lang tid, hvis bare behandlingerne bliver vedligeholdt. Har du en bil som ikke er ny, kan det være, at vi kan tilbyde den samme garanti, men det kræver, at vi får bilen ind til en gennemgang først. Efter vores gennemgang kan du få at vide om vi også kan tilbyde 30 års garanti på din bil. Du kan se pris og booke online her på siden, men du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os med alle de spørgsmål, som du måtte have.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Ofte stillede spørgsmål

til test af undervognsbehandling

Er der forskel på Teknologisk Instituts og FDM’s kontrolordning?

Ja det er der! Teknologisk Instituts kontrolordning er den eneste uvildige, idet de ikke selv sælger undervognsbehandlinger. Teknologisk Instituts kontrolordning er den eneste, hvor det tilsluttede undervognscenter bliver smidt ud, hvis der laves for mange fejl jf. teknisk protokol. Det gør ikke FDM ordningen dårlig, men den kan af gode grunde ikke være uvildig!

Bortfalder en del af fabriksgarantien, hvis der bores huller i bilen?

Ja, hvis bilen er omfattet af en fabriksgaranti, bortfalder en del af garantien, hvis der bores huller i bilen! Derfor adskiller vi bilerne så borehuller undgås!

Hvad er et sprøjteskema?

Et sprøjteskema er en teknisk tegning over bilen, der angiver, hvor bilen skal rustbeskyttes, og hvor der bestemt ikke må rustbeskyttes. Dette skyldes, at elektronisk udstyr, som selestrammere, airbagsensorer mm. kan tage skade. Kort sagt, så sikrer sprøjteskemaet, at bilen ikke ruster = kvalitet, samt at bilens sikkerhedsudstyr og elektronik virker = sikkerhed