Test af undervognsbehandling

Gennem tests foretaget af Teknologisk Institut er vi kåret som det bedste behandlingscenter på Fyn

Adskillelse før undervognsbehandlingHos Fyns Undervognscenter er vi specialiserede i at udføre den bedste undervognsbehandling på flere forskellige former for køretøjer - men først og fremmest biler. Vi er desuden tilknyttet en testordning hos Teknologisk Institut, som foretager uafhængige test af undervognsbehandling.

Det betyder, at det bliver testet, om vores undervognsbehandling lever op til den standard, som vi er kendt for og stolte af.

Det lægger et sundt pres på vores behandlere, at de ved, at de udsættes for test af deres undervognsbehandlinger fra tid til anden. Vi er desuden stolte af at kunne sige, at vi er kåret til det bedste behandlingscenter på Fyn på baggrund af de test, der er foretaget af vores behandlinger.

Faktisk har vi de seneste 12 år opnået 0-fejlmærkning i Teknologisk Instituts test af undervognsbehandlinger hos Fyns Undervognscenter. Det er, sammen med vores tilsammen mere end 100 års erfaring, din garanti for den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse - hver gang.

Book her

Hvorfor foretage en test af undervognsbehandlinger?

Det er en sikkerhed for dig som forbruger, at der jævnligt foretages kontrol og test af undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Som almindelig bilist, er det nemlig ikke muligt det selv at kontrollere hvilket arbejde, der er udført på ens bil. Det betyder, at tillid til det valgte undervognscenter er altafgørende.

Denne tillid ved vi erfaringsmæssigt vokser af, at der er udført test af undervognsbehandlingerne - og naturligvis endnu mere, hvis testresultaterne afslører at der er tale om den bedste undervognsbehandling.

Derfor er undervognsbehandlinger hos os underlagt VKO-R kontrolordningen, ligesom alle andre Tectylcentre er. Det er vores mulighed for at bevise over for vores kunder, at vi behandler deres biler, som de fortjener.

Er der forskel på Teknologisk Instituts og FDM’s kontrolordning?

Ja det er der! Teknologisk Instituts kontrolordning er den eneste uvildige, idet de ikke selv sælger undervognsbehandlinger. Teknologisk Instituts kontrolordning er den eneste, hvor det tilsluttede undervognscenter bliver smidt ud, hvis der laves for mange fejl.

Bortfalder en del af fabriksgarantien, hvis der bores huller i bilen?

Ja, hvis bilen er omfattet af en fabriksgaranti, bortfalder en del af garantien, hvis der bores huller i bilen! Derfor adskiller vi bilerne så borehuller undgås!

Hvad er et sprøjteskema?

Et sprøjteskema er en teknisk tegning over bilen, der angiver, hvor bilen skal rustbeskyttes, og hvor der bestemt ikke må rustbeskyttes. Dette skyldes, at elektronisk udstyr, som selestrammere, airbagsensorer mm. kan tage skade. Kort sagt, så sikrer sprøjteskemaet, at bilen ikke ruster = kvalitet, samt at bilens sikkerhedsudstyr og elektronik virker = sikkerhed

  Skal vi kontakte dig?

  Teknologisk Instituts test af undervognsbehandling sker uanmeldt

  Vi ved ikke på forhånd, hvornår vi får besøg fra Teknologisk Institut, hvilket betyder, at hver eneste bil vi behandler kan være iblandt dem, der bliver udvalgt til kontrol og test af vores undervognsbehandling. Kontrolordningen tester ikke kun, om vores biler har fået den bedste undervognsbehandling. De gennemgår også produkter, arbejdsrutiner og dagsproduktion i deres søgen efter at optimere vores processer.

  Den løbende kontrol af vores behandlinger og arbejdsprocesser sikrer, at vi altid arbejder på den mest hensigtsmæssige måde, når vi udfører behandlinger. Kontrollen omfatter 42 vigtige punkter på de biler, der udvælges til test.

  Hvis du godt kunne tænke dig, at din bil har mulighed for at blive udtaget til en test af undervognsbehandling, kan du tilmelde den testordningen. Kontakt os for at høre mere.

  Overvejer du at købe billig undervognsbehandling på dealsite eller andet?

  Læs artiklen eller se video på DR kontant: "Ekspert: Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd"

  Nettet flyder med vilde tilbud på rustbehandling, men i stikprøve dumper tre ud af tre biler.

  Lad din bil få den bedste undervognsbehandling

  Erfaring med undervognsbehandlingSkal din bil have en undervognsbehandling, så kom til os. Her får du, med Teknologisk Instituts test af vores undervognbehandling, garanti for at din bil får den bedste undervognsbehandling, hver gang vi arbejder på den. Hvis bilen er ny, og der foretages behandlinger hvert tredje år, tilbyder vi 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger.

  Det kan vi tilbyde fordi, vi ved, at vores grundighed medfører at din bil kan holde i lang tid, hvis bare behandlingerne bliver vedligeholdt. Har du en bil som ikke er ny, kan det være, at vi kan tilbyde den samme garanti, men det kræver, at vi får bilen ind til en gennemgang først. Efter vores gennemgang kan du få at vide om vi også kan tilbyde 30 års garanti på din bil. Udfyld kontaktformularen til højre, så kontakter vi dig, eller ring på telefonnummer 66 17 13 00, hvis du vil direkte igennem til os.