Fyns bedste undervognsbehandling

Få foretaget den bedste undervognsbehandling hos Fyns Undervognscenter.

For 11. år i træk er vi kåret som Fyns bedste undervognsbehandling, hvilket skyldes vores store dedikation til at levere fejlfrie behandlinger til vores kunder. Du kan derfor have tillid til at du får det du betaler for, når du er kunde hos os.

Book her

Hvis man ejer en bil og vil være særligt god ved den, skal man også sørge for, at bilen får den bedste undervognsbehandling og øvrige pleje, der findes. En god og professionel behandling af bilen kan nemlig forbedre dens overordnede tilstand samt forlænge dens levetid. Hos Fyns Undervognscenter tager vi ikke let på behandlingen af din bil.

Vi yder altid den bedste service for at sikre, at din bil får en top kvalitets behandling. Du kan rolig sende din bil til os for den bedste undervognsbehandling og den bedste rustbeskyttelse. Vi kan endda prale af at være tildelt et kvalitetsstempel af Teknologisk Institut, som et bevis på, at vi udfører den bedste undervognsbehandling og bedste rustbeskyttelse for 10. år i træk.

Vigtigheden af den bedste undervognsbehandling

Undervognsbehandling-3Det er kraftigt anbefalet af Teknologisk Institut, at du får foretaget en rustbeskyttelse af din bil, især hvis du lever i Danmark. Det danske klima i vinterhalvåret medfører nemlig store mængder nedbør og dermed fugt, hvilket giver gode betingelser for dannelse af rust. Endvidere kan vejsalt fremme rustangrebet endnu mere, og der dannes typisk kondensvand i bilens diverse hulrum, hvilket også kan føre til rustdannelse. Derfor er det ret vigtigt for alle bilejere at få foretaget den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse der findes, inden vinterens vejr kan gøre skade på din bil.

Rustbeskyttelse af ny bil

Hvis du lige har købt din bil, er det vigtigt, at du får foretaget en forebyggende rustbeskyttelse, hvilken vil forlænge bilens levetid markant. Du vil ikke mere skulle bekymre dig om rustskader på bilen, og du får en større køreglæde.

Rustbeskyttelse skal dog vedligeholdes og udføres regelmæssigt for at holde rusten nede. Hvis din bil bliver ramt af rustangreb, kan dette koste dig dyrt i længden, da skaderne kan være alt for store, inden du opdager dem. Rust kan angribe din bils undervogn og gennemtære de bærende dele samt andre indre dele, hvilket kan medføre, at bilen ikke kan gå gennem syn.

Vælger du den bedste undervognsbehandling på markedet, skal du regne med kun at skulle efterbehandle din bil hvert 3. eller 4. år.

Rustbeskyttelse af gammel bil

Hvis du lige har købt din bil, er det vigtigt, at du får foretaget en forebyggende rustbeskyttelse, hvilken vil forlænge bilens levetid markant. Du vil med den bedste undervognsbehandling således ikke mere skulle bekymre dig om rustskader på bilen, og du får en større køreglæde. Rustbeskyttelse skal vedligeholdes og udføres regelmæssigt for at holde rusten nede. Hvis din bil bliver ramt af rustangreb, kan dette koste dig dyrt i længden, da skaderne kan være alt for store, inden du opdager dem. Rust kan angribe din bils undervogn og gennemtære de bærende dele samt andre indre dele, hvilket kan medføre, at bilen ikke kan gå gennem syn.

  Skal vi kontakte dig?

  Den bedste undervognsbehandling ligger i udførelsen

  Hos Fyns Undervognscenter har vi gennem tiden anvendt både Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol og Tectyl til vores undervognsbehandlinger. Det skyldes, at vi har rustbeskyttet for alle bilforhandlere i Odense og omegn. Det har givet os en del erfaring med rustbeskyttelse generelt.

  Tidligere var det udbredt, at de forskellige bilfabrikanter selv havde krav til, hvilket rustbeskyttelsesmiddel deres biler skulle behandles med. Derfor tilbød vi dengang en række forskellige produkter - men vi benyttede naturligvis altid den samme metode og grundighed uanset mærke.

  Helt generelt kan siges, at alle produkter til undervognsbehandling er sammensat af olie/voks i et givent forhold - med større eller mindre mængder opløsningsmidler. Alle har produkter har dog grundlæggende de samme egenskaber i forhold til at forhindre ilt og vand i at reagere med metallet - og dermed forebygge rust.

  Uanset om der anvendes Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol eller Tectyl. Den bedste undervognsbehandling ligger således ikke i produktet, men i selve grundigheden under udførelse af arbejdet.

  Det er med andre ord ikke selve produktet, der gør den største forskel - men populært sagt i stedet manden, der udfører arbejdet.

  Læs mere om sammenligning af de forskellige rustbeskyttelses-mærker her: Sammenligning af rustbeskyttelse

  Udførsel af den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse

  Fyns-bedste-undervognsbehandlingVi udfører den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse ved at bruge kvalitetsprodukter fra Tectyl. Vi arbejder grundigt og medtænker alle de nødvendige trin for at sikre, at arbejdet er helt gennemført, og resultatet holder! Det er eksempelvis vigtigt, at hele undervognen rengøres ordentligt og tørres effektivt, inklusiv i alle hulrummene, inden rustbehandlingen af bilen kan påbegyndes. Bilens dæk og fælge skal også tages af først, for at nå ind til alle de skjulte steder på bilen. Inden behandlingen kan gå i gang, giver vi også din bil en omgang lakbeskyttelse på lakerede overflader, så din bil ikke tager skader af vores rustbeskyttelsesprodukter.

  Det er også vigtigt, at man ikke udfører behandlingen på alle diverse steder på bilen. En ekspert i den bedste undervognsbehandling ved, at der ikke skal behandles på nogle steder i bilen af hensyn til elektriske komponenter osv. Endvidere udfører vi behandlingen både udenpå bilen og indefra ved at bore nogle huller, hvorfra vi kan sprøjte med Tectyl rustfjernings- og fugtfortrængende produkter. Efter arbejdet udfylder vi alle de borede huller med gummipropper og giver bilen en omgang vask, så den er så god som ny.

  Hvorfor er rustbeskyttelse en del af god bilpleje?

  Undervognsbehandling-4-300x200Rustbeskyttelse af bilen er især vigtig, når man bor i Danmark. Du ved nok allerede, at din bil nemt samler fugt, snavs og vejsalt om vinteren. Desuden er der en relativ høj luftfugtighed i Danmark året rundt pga. meget nedbør. Det er alle disse ting, som bidrager til, at din bils karosseri, lak og undervogn bliver beskadiget og ruster.

  Hvis bilens undervogn ruster, kan det forårsage andre skader på din bil, som kan involvere sikkerhedsrisici. For eksempel kan rusten på længere sigt gennemtære andre dele som bremserør, fjedertårne, stødabsorberingsbjælker, døre, stolper osv. Rustskader kan senere hen føre til større konsekvenser og blive meget dyrt i reparation, hvis nogle af skaderne ikke opdages, når bilen er til service eller syn.

  Selvom det er godt for undervognen at få vasket snavs væk en gang imellem, er det ikke nok til, at man på sigt kan holde rusten væk. Det kræver også den bedste undervognsbehandling på markedet. Derfor er det i høj grad nødvendigt, at du til tider giver din bil rustbeskyttelse. FDM og Teknologisk Institut anbefaler også kraftigt, at man rustbeskytter sin bil så hurtigt som muligt, og gerne helst lige efter man har købt den. På den måde vil du helt bestemt sikre dig en længere levetid for din bil.

  Er Fyns Undervognscenter bedre end andre?

  Vi bruger den tid, der er nødvendig for at kunne udføre den bedste rustbeskyttelse, uanset en meget hård konkurrence på prisen. Der er ikke noget, der forlader vores forretning, som vi ikke selv vil have!

  Bliver Fyns Undervognscenter testet?

  Ja, vi er kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut med 0 fejl på samtlige stikprøvekontrollerede biler de sidste 11 år i træk – formentlig som de eneste i Danmark. Teknologisk Instituts kontrolordning er den eneste, der smider medlemmerne ud, hvis de ikke gør det godt nok – derfor er det også den strengeste kontrolordning!

  Kan Tectyl anvendes på andre produkter?

  Ja, Tectyl kan anvendes på og sammen med alle andre produkter på markedet. Tectyl er desuden testet efter de svenske og/eller de finske standarder indenfor området – din og vores sikkerhed for, at de holder rusten væk i praksis!

  Fyns Undervognscenter giver dig den bedste undervognsbehandling og den bedste rustbeskyttelse

  Når vinteren står for døren, eller når du har købt dig en ny bil, skal du ikke tøve med at sende din bil til os for at få foretaget en undervognsbehandling eller en rustbeskyttelse. Vi kan nemlig garantere dig den bedste undervognsbehandling med et topprofessionelt stykke arbejde og et resultat, som holder længe.

  Vi sørger for at skræddersy den bedste behandlingsform, som lige netop dækker din bils behov for behandling. Endvidere tilbyder vi 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger af nye biler, da vi ved, at vores arbejde holder! Det eneste krav for garantien er dog, at bilen skal behandles mindst hvert fjerde år hos os. Kontakt os i dag gennem kontaktformularen på siden, eller ring på tlf.: 66 17 13 00.

  Book her