Undervognsbehandling af veteranbil

Derfor er det en god idé med undervognsbehandling af veteranbil.

En veteranbil er en uerstattelig, og til tider dyr investering. Derfor er det en god investering at give din veteranbil en undervognsbehandling, så den kan holde i mange år frem.

Hvis du ikke ønsker traditionel "klistret" rustbeskyttelse til din vetaranbil, så tilbyder vi også en rustbeskyttelse, der er helt klar og tørrer helt op - det ligner klarlak! Denne type kan du ikke booke eller se online, så det kræver et telefonopkald.

Undervognsbehandling af veteranbil

Veteranbiler er, selvom de kun kører i sommerhalvåret, også udsat for fugt, som er grobund for rust. Det er faktisk i forårs- og efterårs månederne at luftfugtigheden er højst, og store temperatur udsving skaber en masse kondens på og i bilens hulrum. Derfor er det yderst vigtigt, at selv veteranbiler, som kun kører fra marts-oktober, også får undervognsbehandling, så de kan modstå vores fugtige, korrosive klima. Da veteranbiler typisk heller ikke har nogen former for bundplader eller inderskærme til at beskytte karosseriet, er de meget udsatte for slitage i bunden og hjulkasserne. Derfor anbefaler vi altid undervognsbehandling af veteranbiler.

Veteranbiler og almindelige biler, der står i en lukket garage, er ekstra udsat for rustangreb, idet luftfugtigheden vil være høj – medmindre at der er kraftig ventilation. En åben garage med tag over, er faktisk det bedste, man kan byde sin bil i forhold til rust.

Se hvad erfaring med undervognsbehandling betyder og hvordan du vælger den rigtige rustbeskyttelse til din bil.
Erfaring med undervognsbehandling

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Sådan undervognsbehandler vi veteranbiler

Når vi undervognsbehandler en veteranbil, starterUndervognsbehandlet veteranbil vi med at afmontere inderskærme (hvis disse er til stede) og afrenser den med varmt vand, så skidt og snavs fjernes inden behandling. Derefter bliver bilen varmlufttørret indtil den er helt tør, ellers binder rustbeskyttelsen ikke ordentligt. Vi anbefaler altid vores 3-lags behandling da den holder i 3-4 år, afhængig af kørselsbehov, bilens alder mm. Vi tilbyder også behandlingertyper der hverken drypper, lugter, eller fedtede og helt klare. Er der rust i karrosseriet, er det nødvendigt at genbehandle lidt oftere. Vil man ikke have en farvet undervogn, har vi et farveløst produkt som kan bruges i både hulrum og i bund. Dette produkt er ikke modstandsdygtigt overfor slidtage, da der normalt kræves et slidlag udenpå. Men produktet kan fint bruges hvis bilen aldrig kører i regnvejr, og man gerne vil undgå det mørke slidlag.

Læs her punkt for punkt hvordan vi forbereder, rustbeskytter og klargør din bil.
Sådan undervognsbehandler vi din bil

Kan man undervognsbehandle en rusten veteranbil?

Man kan sagtens undervognsbehandle en rusten veteranbil og undervognsbehandle en gammel bil, det er sjældent for sent. Behandlingen holder dog ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er dårligere udenpå rust. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at give bilen en specialbehandling. Denne behandling tilbydes kun efter gennemgang af bilens stand, hvor du som kunde altid er med under hele kontrollen.

5 gode grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  • 1 Kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut igennem mere end 20 år. Vi er også stikprøvekontrolleret af FDM.
  • 2 Markedets mest miljøvenlige produkter.
  • 3 Stor erfaring – vores medarbejdere har tilsammen mere end 100 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.
  • 4 Altid fuld afmontering og afrensning inden behandling, samt fotodokumentation
  • 5 Vores behandlinger holder i op til 4 år.

Book tid til et gratis rusteftersyn af din veteranbil

Er du i tvivl om standen på din veteranbil eller om rustbeskyttelse kan betale sig for en veteranbil, så er du mere end velkommen til at booke et gratis og helt uforpligtende rusteftersyn af din bil eler ringe til os. Se kontaktoplysninger herunder.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

til undervognsbehandling af veteranbiler

Kan rustbeskyttelse af veteranbiler betale sig?

Ja det kan betale sig at undervognsbehandle veteranbiler, fordi de ruster som alle andre biler - også selvom de kun kører i tørvejr og ikke kører om vinteren.