Erfaring med undervognsbehandling

Erfaring med undervognsbehandling er altafgørende for at kunne tilbyde en kvalitetsrustbeskyttelse hver gang.

I de mere end 40 år, vi har været i antirust-branchen er vi blevet stillet spørgsmålet – hvilket rustbeskyttelsesprodukt er det bedste? Svaret er, at forberedelse, udførelse og manden bag sprøjten, er det vigtigste og ikke produktets navn.

Det nytter således ikke noget, at have et godt produkt, hvis arbejdet ikke udføres korrekt. Med andre ord: Erfaring med undervognsbehandling er lige så vigtig som typen af rustbeskyttelsesmiddel.

Hvor mange års erfaring har jeres ansatte?

Vores tre ansatte på værkstedet har henholdsvis 37, 34 og 25 års erfaring her hos os – det gør os til landets mest erfarne undervognscenter, og deraf de mange 0 fejlmærkninger fra Teknologisk Institut.

Hvilken uddannelse har I?

Der findes desværre ingen uddannelse indenfor rustbeskyttelse. Det foregår ved sidemandsoplæring, og derfor er erfaringen hos personalet altafgørende ift. kvaliteten – det tager rigtig mange år at lære, fordi bilerne alle er forskellige og spækket med skjulte hulrum, elektronik, afdækning og meget mere.

Giver I rabat?

Ja, vi giver rabat til medlemmer af FDM, Ældresagen, Logbuy og COOP.

Vi benytter Tectyl

Vi anvender i dag udelukkende Tectyl, som er markedets mest miljøvenlige og mest effektive middel til rustbeskyttelse. Tectyl er verdens ældste og største producent af rustbeskyttelse til transportmidler, men i den grad også til industrien. Tectyl rustbeskyttelse er gennemtestet og udviklet igennem 75 år.

Vi er derudover hos Fyns Undervognscenter underlagt Teknologisk Institut’s stikprøvekontrol, som er Danmarks eneste godkendte kontrolordning, samt strengeste kontrol i rustbeskyttelsesbranchen. Vi er desuden testet med 0 fejl, 12 år i træk på samtlige stikprøvekontrollerede biler. Vi kan derfor godt tillade os at sige, at vi har betydelig erfaring med undervognsbehandling.

Stil disse krav til dit rustbeskyttelsescenter

Erfaring med undervognsbehandling

Erfaring med rustbeskyttelsesmidler

Vi har igennem tiden både rustbeskyttet med Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol og Tectyl, idet vi har rustbeskyttet for alle bilforhandlere i Odense og omegn. Det har givet os en del erfaring med undervognsbehandling.

Dengang var det særdeles udbredt, at de forskellige bilfabrikanter selv havde krav til, hvilket rustbeskyttelsesmiddel netop deres biler skulle behandles med. Derfor tilbød vi alle produkter, men anvendte selvfølgelig altid den samme metode og grundighed uanset hvilket mærke selve rustbeskyttelsesmidlet kom fra.

Generelt er alle produkter på markedet sammensat af olie/voks i et givent forhold – med større eller mindre mængder opløsningsmidler. Alle har dog den egenskab, at de forhindrer ilt og vand i at reagere med metallet, som bilen er opbygget af.

Derfor forhindres rust i at dannes, uanset om der anvendes Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol eller Tectyl – hvis man altså sætter den tid og ekspertise af til behandlingen, som er nødvendig.

Det er med andre ord ikke produktet, der gør den største forskel.

Miljøvenlig og godkendt rustbeskyttelse

Når det er sagt, har vi i dag – med baggrund i vores erfaring med undervognsbehandling generelt – valgt udelukkende at anvende Tectyl.

Dette skyldes, at Tectyl er det mest moderne produkt i antirust-branchen, idet det er det absolut mest miljøvenlige, samt det mest holdbare på markedet til dato. Hos Fyns Undervognscenter har vi en lang erfaring med undervognsbehandling, og derfor vil vi altid vælge det bedste produkt på markedet.

Selvom produktet ikke er det vigtigste, så bør man dog altid vælge et rustbeskyttelsesprodukt, der er godkendt af Teknologisk Institut. Det betyder at hulrumsprodukter er afprøvet i henhold til, og opfylder, svensk standard SS 186511 eller finsk standard SFS 4086.

For slidlagsprodukter til bundbehandling gælder, at de også er afprøvet i henhold til, og opfylder, svensk standard SS 186512 eller finsk standard SFS 4087.

Tectyl er skræddersyet det danske klima

Idet Tectyl’s produkter er testet i henhold til disse standarder, har vi og vores kunder sikkerhed for at undervognsbehandlingen kan modstå de hårdeste betingelser i det danske klima.

Vores erfaring med undervognsbehandling bekræfter i øvrigt også, at Tectyl’s produkter lever op til standardernes krav i praksis.

Ydermere drypper og lugter hulrumsproduktet fra Tectyl minimalt og dette er revolutionerende i sig selv. De fleste har nemlig oplevet, at det løber med olie ud fra døre og klapper i måneder eller år efter undervognsbehandling. Dette er dog definitivt slut med de nye revolutionerende rustbeskyttelsesprodukter fra Tectyl.

  Skal vi kontakte dig?

  Fyns Undervognscenter i Odense

  Gode og dårlige erfaringer med undervognsbehandling

  Pas på, når der tilbydes priser, der er 30-40-50 % lavere end øvrige undervognscentre. Forklaringen på de lave priser er nemlig ofte, at der er gået på kompromis med arbejdet.

  I det tilfælde er erfaring med undervognsbehandling irrelevant – gøres arbejdet alligevel ikke godt nok, har det nemlig ingen effekt. En meget dårligt udført rustbeskyttelse kan således være næsten værdiløs.

  Derfor er det vigtigt, at du tjekker centrets tilslutning til uvildig kontrolordning. Teknologisk Instituts kontrolordning sikrer, at kravene bliver overholdt.

  Vælg et undervognscenter du har tillid til

  Desværre kan man også blive udsat for undervognsbehandlinger til høj pris, der ikke er udført korrekt. Det hænger sammen med, at det er meget tidskrævende at udføre og forberede en kvalitetsundervognsbehandling.

  Derfor er der nogle undervognscentre, der sparer på forberedelsen og kvaliteten, hvorved tidsforbruget reduceres og indtjeningen maksimeres.

  Det tenderer til at narre sine kunder, da de færreste vil opdage det. Derfor skal du have tillid til dit undervognscenter.

  Det kan du blandt andet få ved at vælge et center der både har erfaring med undervognsbehandling, er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning og samtidig udleverer fotodokumentation til dig efterfølgende, så du med egne øje kan se, undervognsbehandlingen er udført korrekt.

  Begge dele får du naturligvis hos os.

  Hos Fyns Undervognscenter kontrolleres din bils rustbeskyttelse på denne måde.

  Du kan også læse mere om undervognsbehandling og rustbeskyttelse generelt på

  https://fynsundervognscenter.dk/viden-om/

  Brug af sprøjteskema er vigtig

  Erfaring med undervognsbehandling er vigtig. Men det er ligeså vigtigt, at undervognscentret har adgang til unikke sprøjteskemaer.

  Tectyl’s sprøjteskemaer er udviklet specielt til hver enkelt bil og disse angiver, hvor bilen skal rustbeskyttes. Desuden angiver sprøjteskemaet, hvor bilen absolut ikke må påføres rustbeskyttelse.

  Selestrammere, airbag-sensorer og andre sikkerhedskomponenter må nemlig på ingen måde rustbeskyttes, idet deres funktion kan ødelægges.

  Læs mere om sprøjteskemaer her.

  Vores kunders erfaring med undervognsbehandling hos os

  Ergoterapeut – Tina Helle Østergaard

  "Jeg havde en rigtig god oplevelse, da min bil skulle undervognsbehandles i februar 2018, ved Fyns Undervognscenter, Holkebjergvej 62, Odense.

  Jeg følte mig imødekommet med smilende og professionel service på kontoret, da min bil skulle afleveres og lånebilen udleveres. Ved afhentning næste dag, fik jeg billeder af bilens undervogn, hvor diverse skærme og plader var skilt ad og en forklaring på processen. Selvom jeg ikke har forstand på biler, følte jeg, at bilen havde fået en grundig behandling og at intet var overladt til tilfældighederne. Jeg er tryg ved, at der nu er taget hånd om forebyggelsen af rustdannelsen og undervognen er set efter i sømmene.

  At firmaet benytter sig af miljøvenlige produkter, er bare endnu et plus. Ved afhentningen lå der i bilen specielle servietter til aftørring af eventuelle rest pletter og skånepapir i bunden af bilen, og bolsjer med logo – alt sammen med til at understrege firmaets topservice og gode kundepleje.

  En helt igennem god behandling med høj service og hurtig ekspedition og klare aftaler. Lige efter mit hoved. Det er tydeligt, at de har stor erfaring med undervognsbehandling og kundeservice."

  Transportkonsulent IVECO – Kjeld Mortensen

  "Hos Iveco sætter vi præcision og kvalitet meget højt. Derfor vælger vi underleverandører, som er meget professionelle, fleksible og leverer høj kvalitet til tiden. Alt dette får vi hos Fyns Undervognscenter, derfor kan jeg varmt anbefale dette firma til andre."

  6 grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  Personalet ved Fyns Undervognscenter1. Godkendt og kontrolleret af Teknologisk Institut med 0 fejl, de sidste 12 år i træk.

  2. Den lange holdbarhed på vores rustbehandlinger sparer dig prismæssigt mellem Spar 20-50% pr. år, idet bilen dermed kan behandles færre gange i sin levetid.

  3. Vi anvender miljøvenlige produkter.

  4. Rustbeskyttelsesmidlerne lugter og drypper minimalt.

  5. Vores sprøjteteknikere har 25, 34, og 37 års erfaring med undervognsbehandling i vores firma.

  6. Vi tilbyder lånebil eller cykel, hvis du har brug for det.

  Du skal være mere end velkommen til at ringe eller skrive med de spørgsmål, som du måtte have på tlf. 66171300 eller e-mail kontakt@fynsundervognscenter.dk

  Du kan også booke en tid til et gratis rusttjek online.