Erfaring med Undervognsbehandling

Erfaring med undervognsbehandling er altafgørende for at kunne tilbyde en kvalitetsrustbeskyttelse hver gang!

I de mere end 40 år, vi har været i antirust-branchen er vi blevet stillet spørgsmålet – hvilket rustbeskyttelsesprodukt er det bedste? Svaret er, at forberedelse, udførelse og manden eller damen bag sprøjten, er det vigtigste og ikke produktets navn!

Det nytter således ikke noget, at have et godt produkt, hvis arbejdet ikke udføres korrekt. Med andre ord: Erfaring med undervognsbehandling er vigtigere end mærket af rustbeskyttelsesmiddel!

Vi benytter Tectyl

Erfaring med undervognsbehandlingVi anvender i dag udelukkende Tectyl, som er markedets mest miljøvenlige og mest effektive middel til rustbeskyttelse. Tectyl er verdens ældste og største producent af rustbeskyttelse til transportmidler, men i den grad også til industrien. Tectyl rustbeskyttelse er gennemtestet og udviklet igennem 75 år.

Vi er derudover hos Fyns Undervognscenter underlagt Teknologisk Institut’s stikprøvekontrol, som er Danmarks strengeste kontrolordning i rustbeskyttelsesbranchen. Vi er desuden testet med 0 fejl, 13 år i træk på samtlige stikprøvekontrollerede biler. Samtidig er vi også stikprøvekontrolleret af FDM. Vi kan derfor godt tillade os at sige, at vi har betydelig erfaring med undervognsbehandling.

Teknologisk Institut anbefaler, at du stiller disse krav til rustbeskyttelsescenter - læs mere her

Erfaring med rustbeskyttelsesmidler

Vi har igennem tiden både rustbeskyttet med Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol og Tectyl, idet vi har rustbeskyttet for alle bilforhandlere i Odense og omegn. Det har givet os en del erfaring med undervognsbehandling.

Dengang var det særdeles udbredt, at de forskellige bilfabrikanter selv havde krav til, hvilket rustbeskyttelsesmiddel netop deres biler skulle behandles med. Derfor tilbød vi alle produkter, men anvendte selvfølgelig altid den samme metode og grundighed uanset hvilket mærke selve rustbeskyttelsesmidlet kom fra.

Generelt er alle produkter på markedet sammensat af olie/voks i et givent forhold – med større eller mindre mængder opløsningsmidler. Alle har dog den egenskab, at de forhindrer ilt og vand i at reagere med metallet, som bilen er opbygget af.

Derfor forhindres rust i at dannes, uanset om der anvendes Pava, Dinitrol, Mercasol, Suvo, Tektrol eller Tectyl – hvis man altså sætter den tid og ekspertise af til behandlingen, som er nødvendig.

Det er med andre ord ikke produktet, der gør den største forskel.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Miljøvenlig og godkendt rustbeskyttelse

Når det er sagt, har vi i dag – med baggrund i vores erfaring med undervognsbehandling generelt – valgt udelukkende at anvende Tectyl.

Dette skyldes, at Tectyl er det mest moderne produkt i antirust-branchen, idet det er det absolut mest miljøvenlige, da produkterne kan fås helt uden opløsningsmidler - desuden er Tectyl's produkter de mest holdbare på markedet til dato. Hos Fyns Undervognscenter har vi en lang erfaring med undervognsbehandling, og derfor vil vi altid vælge det bedste produkt på markedet.

Læs mere om hvorfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling er bæredygtigt - klik her.

Selvom produktet ikke er det vigtigste, så bør man dog altid vælge et rustbeskyttelsesprodukt, der er godkendt af Teknologisk Institut. Det betyder at hulrumsprodukter er afprøvet i henhold til, og opfylder, svensk standard SS 186511 eller finsk standard SFS 4086.

For slidlagsprodukter til bundbehandling gælder, at de også er afprøvet i henhold til, og opfylder, svensk standard SS 186512 eller finsk standard SFS 4087.

Tectyl er skræddersyet det danske klima

Idet Tectyl’s produkter er testet i henhold til disse standarder, har vi og vores kunder sikkerhed for at undervognsbehandlingen kan modstå de hårdeste betingelser i det danske klima.

Vores erfaring med undervognsbehandling bekræfter i øvrigt også, at Tectyl’s produkter lever op til standardernes krav i praksis.

Ydermere drypper og lugter hulrumsproduktet fra Tectyl rustbeskyttelse minimalt og dette er revolutionerende i sig selv. De fleste har nemlig oplevet, at det løber med olie ud fra døre og klapper i måneder eller år efter undervognsbehandling. Dette er dog definitivt slut med de nye revolutionerende rustbeskyttelsesprodukter fra Tectyl.

Gode og dårlige erfaringer med undervognsbehandling

Pas på, når der tilbydes priser, der er 30-40-50 % lavere end øvrige undervognscentre. Forklaringen på de lave priser er nemlig ofte, at der er gået på kompromis med arbejdet.

I det tilfælde er erfaring med undervognsbehandling irrelevant – gøres arbejdet alligevel ikke godt nok, har det nemlig ingen effekt. En meget dårligt udført rustbeskyttelse kan således være næsten værdiløs.

Derfor er det vigtigt, at du tjekker centrets tilslutning til uvildig kontrolordning. Teknologisk Instituts kontrolordning sikrer, at kravene bliver overholdt. Men en kontrolordning kan ikke stå alene og derfor tilbyder vi hos Fyns Undervognscenter tryghedsgaranti på rustbeskyttelse.

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter:

Vælg et undervognscenter du har tillid til

Desværre kan man også blive udsat for undervognsbehandlinger til høj pris, der ikke er udført korrekt. Det hænger sammen med, at det er meget tidskrævende at udføre og forberede en kvalitetsundervognsbehandling.

Derfor er der nogle undervognscentre, der sparer på forberedelsen og kvaliteten, hvorved tidsforbruget reduceres og indtjeningen maksimeres.

Det tenderer til at narre sine kunder, da de færreste vil opdage det. Derfor skal du have tillid til dit undervognscenter.

Det kan du blandt andet få ved at vælge et center der både har erfaring med undervognsbehandling, er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning og samtidig udleverer fotodokumentation til dig efterfølgende, så du med egne øje kan se, undervognsbehandlingen er udført korrekt.

Læs mere om test af rustbeskyttelse, samt om hvordan det foregår, og hvad forskellene på de forskellige kontrolordninger er.

Brug af sprøjteskema er vigtig

Erfaring med undervognsbehandling er vigtig. Men det er ligeså vigtigt, at undervognscentret har adgang til unikke sprøjteskemaer.

Tectyl’s sprøjteskemaer er udviklet specielt til hver enkelt bil og disse angiver, hvor bilen skal rustbeskyttes. Desuden angiver sprøjteskemaet, hvor bilen absolut ikke må påføres rustbeskyttelse.

Selestrammere, airbag-sensorer og andre sikkerhedskomponenter må nemlig på ingen måde rustbeskyttes, idet deres funktion kan ødelægges.

Læs mere om sprøjteskemaer her

Det siger kunderne om os

"Hos Iveco sætter vi præcision og kvalitet meget højt. Derfor vælger vi underleverandører, som er meget professionelle, fleksible og leverer høj kvalitet til tiden. Alt dette får vi hos Fyns Undervognscenter, derfor kan jeg varmt anbefale dette firma til andre."

Transportkonsulent IVECO – Kjeld Mortensen

6 grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  • 1 Godkendt og kontrolleret af Teknologisk Institut med 0 fejl, de sidste 13 år i træk.
  • 2 Den lange holdbarhed på vores rustbehandlinger sparer dig prismæssigt mellem 20-50% pr. år, idet bilen dermed kan behandles færre gange i sin levetid.
  • 3 Vi anvender miljøvenlige produkter.
  • 4 Rustbeskyttelsesmidlerne lugter og drypper minimalt.
  • 5 Vores sprøjteteknikere har 26, 35, og 38 års erfaring med undervognsbehandling i vores firma.
  • 6 Vi tilbyder lånebil eller cykel, hvis du har brug for det.

Vil du have en pris på undervognsbehandling af din bil?

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Ønsker du en pris på en undervognsbehandling? Ring på telefon 66 17 13 00 eller book en tid via knappen øverst i menuen.

Du kan også sende en mail til kontakt@fynsundervognscenter.dk. Vi svarer dig så hurtigt vi kan, så din bil kan køre velbeskyttet rundt på vejene.

Ofte stillede spørgsmål

til erfaring med undervognsbehandling

Hvor mange års erfaring har Jeres ansatte?

Vores tre ansatte på værkstedet har henholdsvis 38, 35 og 26 års erfaring her hos os – det gør os til landets mest erfarne undervognscenter, og deraf de mange 0 fejlmærkninger fra Teknologisk Institut.

Hvilken uddannelse har I?

Der findes desværre ingen uddannelse indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Det foregår ved sidemandsoplæring, og derfor er erfaringen hos personalet altafgørende ift. kvaliteten – det tager rigtig mange år at lære, fordi bilerne alle er forskellige og fyldt med skjulte hulrum, elektronik, afdækning og meget mere.

Giver I rabat?

Ja, vi giver rabat til medlemmer af FDM, Ældresagen, Logbuy og COOP. Dette fremgår i vores bookingsystem.