Professionel undervognsbehandling er god bilpleje

Med den rigtige bilpleje, kan du forlænge din bils levetid markant.

Vi kan hjælpe dig ved at foretage god bilpleje i form af kontinuerlige undervognsbehandlinger med 30 års garanti. Vi leverer udelukkende behandlinger af højeste kvalitet. Vi er for 13. år i træk er gået fejlfrit igennem Teknologisk Instituts stikprøvekontrol, og vi er samtidig også testet af FDM.

Det er utroligt vigtigt at pleje sin bil ordentligt, for at kunne spare penge på dyre reparationer. Pleje af din bil indebærer mange forskellige ting, såsom vask, polering, lakforsegling, autoservice, syning, samt at skifte dæk og andet. Men en lige så vigtig form for bilpleje, som mange overser, er at beskytte bilen mod fugt og rust. Her kan vi hjælpe dig med bilplejen ved at give din bil en kvalitets undervognsbehandling.

Hvad er en god bilpleje?

En god bilpleje er en gennemgående og regelmæssig handling, hvilken man som bilejer selv skal sørge for. En ordentlig bilpleje indeholder alt fra rengøring af bilen til vedligeholdelse af alle dens funktioner, så bilen forbliver i nogenlunde samme stand, som da man fik den. Hvis ikke man selv har tid eller forstand på at vedligeholde bilen, kan man sende sin bil til regelmæssig pleje. Herved bliver sørget for alt fra vask til motortjek.

Er man til gengæld typen, der gerne selv vil stå forBilpleje i bilen vedligeholdelsen, er der også mange ting, som man selv kan gøre.

Man kan for eksempel selv sørge for at vaske og rengøre sin bil, både indvendig og udvendig, og man kan selv skifte bilens dæk, lys og lygter.

Man kan også selv vurdere bilens tilstand, så man ved, hvornår den skal have foretaget motortjek og andre større ting. Endvidere kan man selv sørge for at kontrollere, om det er tid til at fylde eller skifte kølervæske, batterivæske, servo-olie, motorolie og motorfilter.

Hvis man vil være ekstra grundig kan man også selv tjekke bilens batteri og rengøre det, hvis det er nødvendigt.

Dertil er en rustbehandling af bilen også en del af en god pleje, da denne type behandling bidrager til bilens overordnede tilstand. Hvis ikke din bil får en ordentlig rust- og undervognsbeskyttelse, kan det føre til andre større konsekvenser. Ikke nok med at undervognen bliver slidt alt for hurtigt, så kan mange andre dele af bilen også få skader på grund af rustangreb.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

God bilpleje forlænger bilens levetid

Bilpleje er utrolig vigtigt, fordi en velholdt bil har en længere levetid. Som bilejer vil man selvfølgelig gerne have, at ens bil forbliver flot og brugbar så længe som muligt, og det er netop derfor vigtigt at vedligeholde den. En ren og velholdt bil går også mindre i stykker, hvilket gør at du undgår at løbe ind i alt for mange problemer med din bil for tidligt.

At købe bil er for de fleste en større investering, derfor er det også vigtigt, at den holder så længe som muligt, samt at den koster så lidt som muligt i reparation og vedligeholdelse.

En anden fordel er også, at din bil kommer til at være mere værd, når du engang beslutter dig for at sælge den. En undervognsbehandling forlænger bilens levetid markant, og derfor er det en vigtig og nødvendig del af bilpleje.

Din bil vil føles yngre i længere tid, og du formindsker risikoen for andre alvorlige skader på bilen.

Hvorfor er rustbeskyttelse en del af god bilpleje?

Rustbeskyttelse af biler er især vigtig, når man bor i Danmark. Du ved nok allerede, at din bil nemt samler fugt, snavs og vejsalt om vinteren.

Desuden er der en relativ høj luftfugtighed i Danmark året rundt pga. meget nedbør. Det er alle disse ting, som bidrager til, at din bils karosseri, lak og undervogn bliver beskadiget og ruster.

Hvis bilens undervogn ruster, kan det forårsage andre skader på din bil, som kan involvere sikkerhedsrisici. For eksempel kan rusten på længere sigt gennemtære andre dele som bremserør, fjedertårne, stødabsorberingsbjælker, døre, stolper osv. Rustskader kan senere hen føre til større konsekvenser og blive meget dyrt i reparation, hvis nogle af skaderne ikke opdages, når bilen er til service eller syn.

Selvom det er godt for undervognen at få vasket snavs væk en gang imellem, er det ikke nok til, at man på sigt kan holde rusten væk. Derfor er det i høj grad nødvendigt, at du til tider giver din bil en undervognsbehandling.

FDM og Teknologisk Institut anbefaler også kraftigt, at man rustbeskytter sin bil så hurtigt som muligt, og gerne helst lige efter man har købt den. På den måde vil du helt bestemt sikre dig en længere levetid for din bil.

Rustbehandling reducerer støj

For at give din bil den pleje, den fortjener, skal du altså ikke glemme at den skal undervognsbehandles. En komplet plejning af bilen skal ikke undervurderes, da det giver utrolig mange fordele for din bil og dig selv.

Du kan både selv foretage små plejningsopgaver for din bil, samt give den de supplerende behandlinger, som vil gavne utrolig meget på længere sigt.

Hos Fyns Undervognscenter kan vi med over 40 års erfaring i branchen give din bil den bedste behandling i rustbeskyttelse. Vi bruger kun kvalitetsprodukter fra Tectyl, som sikrer din bil en effektiv og høj kvalitet beskyttelse. Her leverer vi altid et holdbart og tilfredsstillende resultat.

Derudover giver vi også 30 års garanti på undervognsbehandling af nye biler med behandlinger hvert tredje år. Du kan også få garantiordningen på din brugte bil, den skal blot vurderes af os først.

Vi udfører et så godt og grundigt arbejde, at vi for 13. år i træk har fået tildelt et kvalitetsstempel fra Teknologisk Institut. Kontakt os idag og få et godt tilbud på undervognsbehandling.

Vil du have en pris på undervognsbehandling af din bil?

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Ønsker du en pris på en undervognsbehandling? Ring på telefon 66 17 13 00 eller book en tid via knappen øverst i menuen.

Du kan også sende en mail til kontakt@fynsundervognscenter.dk. Vi svarer dig så hurtigt vi kan, så din bil kan køre velbeskyttet rundt på vejene.

Ofte stillede spørgsmål

til pleje af din bil

Er vask af undervognen ikke nok?

Nej det forhindrer slet ikke rustdannelsen! Undervognsvask i vaskehaller skal man holde sig helt fra, idet det er genbrugsvand der anvendes, og dette er saltholdigt - denne anbefaling støttes af Teknologisk Institut og FDM. Se mere her på siden.

Hvorfor er det nødvendigt med ekstra rustbeskyttelse?

En eventuel rustbeskyttelse fra fabrikken er på ingen måde tilstrækkelig til at kunne modstå det mest rustfremkaldende klima i verden - nemlig det danske. Her er luftfugtigheden ekstremt høj hele året rundt, og vejsalt bidrager yderligere til rustangreb. En rusten bil er farlig og en økonomisk klods om benet.

Så rustbeskyttelse er bilpleje?

Sammen med andre former for pleje af din bil - ja. Der er jo ingen sjov i at have en skinnende bil, der nedenunder er ved at ruste fra hinanden og samtidig ikke kan sikre dig optimalt ved et evt. sammenstød.