Undervognsbehandling med Tectyl

Fyns bedste undervognsbehandlinger med Tectyl fås hos os

Fyns Undervognscenter er specialister i undervognsbehandling med Tectyl og rustbeskyttelse, og igennem 40 år har vi opbygget masser af erfaring omkring, hvordan biler og andre køretøjer får den bedste undervognsbehandling med Tectyl for at beskytte bilen mod rust. Det gør os til et sikkert valg, hvis din bil skal have undervognsbehandling med Tectyl.

Specialister i undervognsbehandling med Tectyl

3 års komplet undervognsbehandling

Fyns Undervognscenter er beliggende i Odense, men vi er for langt de fleste hele Fyns foretrukne sted, at få foretaget en undervognsbehandling med Tectyl og generel rustbeskyttelse af bilen. Grunden til at vi er den foretrukne af mange til at lave Tectyl rustbeskyttelse, er vores høje erfaring og vores store grundighed i vores arbejde. Derfor bliver alle nedenstående punkter altid grundigt gennemført!

 • Alle dækplader og inderskærme afmonteres inden behandling
 • Bilen afrenses med vand under højt tryk og tørres
 • Vi borer ikke huller i din bil
 • Undervognsbehandling foretages efter specielt sprøjteskema
 • Der foretages behandling af alle hulrum i overvogn og undervogn
 • Undervognsbehandling med tyndt rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen
 • Undervognsbehandling med tykkere rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen
 • Undervognsbehandling med slidlag på hele undervognen
 • Montering af dækplader og inderskærme
 • Derfor kan vi også tillade os at give en høj garanti!

  Skal vi kontakte dig?

  30 års garanti på undervognsbehandling med Tectyl

  Når du har fået lavet en undervognsbehandling med Tectyl af Fyns Undervognscenter, så følger der 30 års garanti på nye biler, samt på brugte biler efter godkendelse, med behandlingen, fordi vi ved, at vi er grundige i vores arbejde – hver gang!

  Vores store erfaring med undervognsbehandling med Tectyl gør ikke bare, at vi ved hvad vi laver, men også at vi kan rådgive på et helt andet niveau. Vi ved, hvad en bil kan komme ud for, og vi ved, hvornår en undervognsbehandling med Tectyl er den rigtige løsning for netop din bil.

  Så du kan trygt overlade beslutningen hos os. Vi er kun interesserede i, at din bil kommer til at holde godt på grund af vores undervognsbehandling med Tectyl.

  Overvejer du at købe billig undervognsbehandling på dealsite eller andet?

  Læs artiklen eller se video på dr kontant: ”Ekspert: Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd

  Nettet flyder med vilde tilbud på rustbehandling, men i stikprøve dumper tre ud af tre biler.

  Er Tectyl det bedste?

  Det er det efter vores vurdering, og den baserer vi på mere end 40 års erfaring med at rustbeskytte biler i Danmark.

  Kan det betale sig at købe billig rustbeskyttelse?

  Billig er jo relativt. Fakta er, at hvis du bruger 2.000 kroner på en billig rustbeskyttelse, der IKKE virker, er det jo meget dyrere end at bruge 3.000 kroner på en rustbeskyttelse, der virker bedre end alle andre.

  Er det flere lag Tectyl, I lægger på?

  Ja - vi benytter et tyndt flydende Tectyl produkt i alle skjulte hulrum, sprækker og kanter. På undervognen anvender vi to forskellige tynde Tectyl produkter, hvorpå der påføres et skyttende lag, kaldet et slidlag.

  Rustbeskyttelse med kvalitetsprodukter fra Tectyl

  Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter fra Tectyl og er underlagt Teknologisk Instituts stikprøvekontrol (VKO-R), hvorfra vi er kvalitetsstemplet. Dette stempel har vi valgt at få, så vi kan garantere dig en ordentlig undervognsbehandling med Tectyl. Stikprøvekontrollen betyder, at vi aldrig lemper på kvaliteten, og vi derfor aldrig frygter en kontrol – vi ved nemlig, at vores kvalitet er fuldstændig, hvor den skal være.

  Nedenfor kan du se MotorTV’s indslag, hvor Jesper Lykke fra Tectyl og Jan Helbo fra Teknologisk Institut fortæller om metoderne og fordelene ved rustbeskyttelse, samt støjdæmpning.

  Som nævnt før er vi for mange det foretrukne sted at tage hen på Fyn, når man skal have foretaget undervognsbehandling med Tectyl. Vi er beliggende centralt på Fyn, nemlig i Odense, hvilket gør, at du ikke skal køre særligt langt, lige meget hvor du bor på Fyn, hvis du gerne vil have lavet en undervognsbehandling med Tectyl – hvor du får garanti for kvaliteten.

  Da Fyn ikke er den største ø, vil det for alle fynboer være en mulighed at besøge os, når der skal foretages undervognsbehandling med Tectyl. Næsten lige meget hvor man bor på Fyn, tager det ikke meget mere end 30 minutter at køre til Odense, hvor vi har adresse.

  Hvor tit skal der foretages undervognsbehandling med Tectyl?

  Det kan godt afhænge af nogle parametre, men en meget god huskeregel er, at man giver bilen undervognsbehandling med Tectyl hvert 3 eller 4 år. På den måde har ens bil en god beskyttelse, og man har mindsket chancerne for rust markant – med denne undervognsbehandling med Tectyl.

  Hvis du er i tvivl, om din bil trænger, giver vi gerne et kig på den, og kommer med vores syn på sagen. Nogle gange kan det være nødvendigt, at man gør det før, de 3 eller 4 år er gået, og andre gange kan den måske godt klare en halv/hel sæson mere uden.

  Bestil et tilbud på undervognsbehandling med Tectyl, eller ring for at høre nærmere.