Undervognsbehandling med Tectyl

Fyns bedste undervognsbehandlinger med Tectyl fås hos os. Fyns Undervognscenter er specialister i undervognsbehandling med Tectyl og rustbeskyttelse. Igennem mere end 40 år, samt mere end 40.000 behandlinger, har vi opbygget masser af erfaring omkring, hvordan biler og andre køretøjer får den bedste undervognsbehandling med Tectyl for at beskytte bilen mod rust. Det gør os til et sikkert valg, hvis din bil skal have undervognsbehandling eller rustbeskyttelse med Tectyl.

Vidste du godt, at rustbeskyttelse med Tectyl er bæredygtigt - læs mere her?

Specialister i undervognsbehandling med Tectyl

Fyns Undervognscenter er beliggende i Odense, men vi er for langt de fleste hele Fyns foretrukne sted, at få foretaget en undervognsbehandling med Tectyl og generel rustbeskyttelse af bilen. Grunden til at vi er den foretrukne af mange til at lave Tectyl rustbeskyttelse, er vores høje erfaring og vores store grundighed i vores arbejde. Derfor bliver alle nedenstående punkter altid grundigt gennemført!Tectyl

 • Alle dækplader og inderskærme afmonteres inden behandling
 • Bilen afrenses med vand under højt tryk og tørres
 • Vi borer ikke huller i din bil
 • Undervognsbehandling foretages efter specielt sprøjteskema
 • Der foretages behandling af alle hulrum i overvogn og undervogn
 • Undervognsbehandling med tyndt rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen
 • Undervognsbehandling med tykkere rustbeskyttelsesprodukt på hele undervognen
 • Undervognsbehandling med slidlag på hele undervognen
 • Montering af dækplader og inderskærme
 • Derfor kan vi også tillade os at give en høj garanti!
 • Vi er testet med og fejl af Teknologisk Institut på samtlige stikprøvekontrollerede biler de sidste 13 år i træk, og vi er samtidig stikprøvekontrolleret af FDM.

Se i detaljer, hvordan rustbeskyttelsesprocessen udføres:
Sådan foregår en undervognsbehandling hos os

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?

30 års garanti på undervognsbehandling med Tectyl

Når du har fået lavet en undervognsbehandling med Tectyl hos Fyns Undervognscenter, så følger der 30 års garanti på nye biler, samt på brugte biler efter godkendelse, med behandlingen, fordi vi ved, at vi er grundige i vores arbejde – hver gang!

Vores store erfaring med undervognsbehandlingGaranti stempel med Tectyl gør ikke bare, at vi ved hvad vi laver, men også at vi kan rådgive på et helt andet niveau. Vi ved, hvad en bil kan komme ud for, og vi ved, hvornår en undervognsbehandling med Tectyl er den rigtige løsning for netop din bil.

Så du kan trygt overlade beslutningen hos os. Vi er kun interesserede i, at din bil kommer til at holde godt på grund af vores undervognsbehandling med Tectyl.

Rustbeskyttelse med kvalitetsprodukter fra Tectyl

Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter fra Tectyl og er underlagt Teknologisk Instituts stikprøvekontrol (VKO-R), hvorfra vi er kvalitetsstemplet. Dette stempel har vi valgt at få, så vi kan garantere dig en ordentlig undervognsbehandling med Tectyl. Stikprøvekontrollen betyder, at vi aldrig lemper på kvaliteten, og vi derfor aldrig frygter en kontrol – vi ved nemlig, at vores kvalitet er fuldstændig, hvor den skal være. Vi er ikke blot stikprøvekontrolleret af Teknologisk Institut, men også stikprøvekontrolleret af FDM. Jo flere der kontrollerer vores arbejde jo større tryghed giver det dig.

Læs om sammenligning af forskellig rustbeskyttelse her: Sammenligning af rustbeskyttelse

Som nævnt før nævnt er vi for mange det foretrukne sted at tage hen på Fyn, når man skal have foretaget en undervognsbehandling med Tectyl. Vi er beliggende centralt på Fyn, nemlig i Odense, hvilket gør, at du ikke skal køre særligt langt, lige meget hvor du bor på Fyn, hvis du gerne vil have lavet en undervognsbehandling med Tectyl – hvor du får garanti for kvaliteten.

Da Fyn ikke er den største ø, vil det for alle fynboer være en mulighed at besøge os, når der skal foretages undervognsbehandling med Tectyl. Næsten lige meget hvor man bor på Fyn, tager det ikke meget mere end 30 minutter at køre til Odense, hvor vi har adresse. Vi tilbyder både lejebiler og gratis lånecykler...

Hvor tit skal der foretages undervognsbehandling med Tectyl?

Det kan godt afhænge af nogle parametre, men en meget god huskeregel er, at man giver bilen undervognsbehandling med Tectyl hvert 3 eller 4 år. På den måde har ens bil en god beskyttelse, og man har mindsket chancerne for rust markant – med denne undervognsbehandling med Tectyl.

Hvis du er i tvivl, om din bil trænger, kontrollerer vi din bil gratis - så får du vores syn på sagen. Nogle gange kan det være nødvendigt, at man gør det før, de 3 eller 4 år er gået, og andre gange kan den måske godt klare en halv/hel sæson mere uden genbehandling.

Bestil et tilbud på undervognsbehandling med Tectyl og husk at vi giver rabat på undervognsbehandling til medlemmer af forskellige organisationer - rabatten fremgår i vores online bookingsystem.

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter:

Hvorfor rustbeskytte med Tectyl?

Det danske klima er et af de mest korrosive i verden og fordi bilerne konstant udsættes for store mængder vand, der på metallet går i forbindelse med ilt fra luften - så ruster bilens karrosseri. Det er gældende uanset om bilerne er galvaniseret, eller om det er en ny eller gammel bil, samt dyr eller billig - galvaniseringen korroderer nemlig også over tid, da zink er et metal. Bilerne galvaniseres som hovedregel kun med en såkaldt elgalvanisering og zinklaget bliver på den måde ekstremt tyndt. Langt de fleste tror, at fabriksgarantien dækker imod alle rustangreb uden yderligere tiltag, men den gælder kun hvis vedligeholdelsen overholdes. Vær opmærksom på at der skal være hul helevejen igennem bilens karroseri før end fabrikkernes rustgarantier dækker... Tectyl rustbeskyttelse er derfor en helt essentiel del af vedligeholdelsen af bilen, og er vigtigt for at forebygge gennemtæring. Desuden sikres bilen styrke og dermed bilens sikkerhed. Hvis bilerne rustbeskyttes vil det også spare miljøet for store mængder CO2 udledning. Det skyldes, at vi på den måde reducerer mængden af nyproducerede biler, fordi de "gamle" holder længere.

Læs mere her om hvorfor Tectyl rustbeskyttelse om undervognsbehandling kan betale sig, både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og miljømæssigt:
Hvorfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling er nødvendigt?

Book tid til undervognsbehandling af din bil her

Klik på knappen og book en tid til en undervognsbehandling af din bil.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Mens vi giver din bil en en undervognsbehandling har du i øvrigt mulighed for at låne en bil eller en cykel, så du kan komme rundt som du plejer. Du oplyser bare dit eventuelle behov for dette, når du booker.

Ofte stillede spørgsmål

til undervognsbehandling med Tectyl

Er Tectyl det bedste?

Det er det efter vores vurdering, og den baserer vi på mere end 40 års erfaring med at rustbeskytte biler i Danmark. Tectyl er godkendt efter gældende standarder indenfor området!

Kan det betale sig at købe billig rustbeskyttelse?

Billig er jo relativt. Fakta er, at hvis du bruger 2.000 kroner på en billig rustbeskyttelse, der IKKE virker, er det jo meget dyrere end at bruge 3.000 kroner på en rustbeskyttelse, der virker bedre end alle andre.

Er det flere lag Tectyl, I lægger på?

Ja - vi benytter et tyndt flydende Tectyl produkt i alle skjulte hulrum, sprækker og kanter. På undervognen anvender vi to forskellige tynde Tectyl produkter, hvorpå der påføres et skyttende lag, kaldet et slidlag.