Rabat på undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Vi tilbyder rabatter til medlemmer af forskellige organisationer på vores undervognsbehandling og rustbeskyttelse:
15% rabat til FDM medlemmer, 15% til LogBuy medlemmer, 10% til COOP medlemmer og 10% rabat til ældresagens medlemmer. Det giver dig en skarp undervognsbehandling pris, men samtidig med den bedste kvalitet!

Teknologisk Institut siger:
Pas på, når der tilbydes priser, der er 30-40-50 % lavere end øvrige centres. Forklaringen er ofte, at der er gået på kompromis. En meget dårligt udført rustbeskyttelse kan være næsten værdiløs. Derfor er det vigtigt, at du tjekker centrets tilslutning til uvildig kontrolordning.

 Stil disse krav, siger Teknologisk Institut

Rabat på undervognsbehandling

Vi giver 10% - 15 % rabat til medlemmer af forskellige organisationer

Vores undervognsbehandling er kåret til at være den bedste på Fyn, hvilket ikke kan ses på vores pris, som er fuldt ud konkurrencedygtig - dette skyldes længere holdbarhed, der giver den billigste løsning pr. år!

Hos os får du en rustbeskyttelse af højeste kvalitet, hvilket du sikres gennem Teknologisk Instituts kontrolordning VKO-R, samt FDM stikprøvekontrol. Her får vi uanmeldt stikprøvekontrolleret de behandlede biler - herved er vi blevet kåret det bedste behandlingscenter på Fyn - Fyns bedste undervognsbehandling.

Vi tilbyder 15 % rabat på rustbeskyttelse til FDM-medlemmer

Er du medlem af FDM, kan du få 15% rabat på vores behandlinger uden, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Rabatten giver dig mulighed for at lave en god deal og gælder året rundt. Du viser blot dit medlemsbevis ved aflevering eller afhentning af din bil.

Vi tilbyder 15 % rabat på undervognsbehandling til LogBuy-medlemmer

Som LogBuy-medlem får du også 15% rabat på vores rustbehandlinger. Rabatten fremgår i vores bookingmodul og du skal blot forevise medlemskab ved betaling eller når du aflevere bilen.

Rustbehandling med 10% rabat til medlemmer af Ældresagen

Når du er medlem af Ældresagen, så yder vi 10% på undervognsbehandling - den rabat du kan opnå, fremgår også, når du ser pris og booker online.

Du får 10% rabat på undervognsbehandling, hvis du er medlem af COOP

Hvis du har COOP- kort og medlemskab vil du kunne opnå 10% rabat på rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig?

Pas på rabatter på undervognsbehandlinger via deals

Vi giver udelukkende rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling til medlemmer af FDM, LogBuy, ÆLdresagen og COOP. Leder du efter os på diverse dealsites, leder du derfor desværre forgæves.

Det skyldes, at vi ikke kan tilbyde undervognsbehandlinger med større rabatter uden at skulle gå kraftigt på kompromis med kvaliteten. Ifølge en stikprøve-undersøgelse fra Teknologisk institut var mange af de biler med en billig undervognsbehandling fra andre værksteder i forbindelse med deals, desuden yderst kritisable i resultatet.

Fra DR KONTANT: Teknologisk Institut - billig undervognsbehandling er ikke pengene værd - læs artiklen her

Flere vitale dele på bilen manglede mere rustbeskyttelse, eller endda var helt uden. Så de dealsites, der tilbyder billige behandlinger med 30%-40%-50% besparelse, giver således sjældent værdi for pengene...

Hvad koster rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter?

Fra DR KONTANT

- Ekspert fra Teknologisk Institut: "Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd":

DR Kontant - "Billig undervognsbehanding er ikke pengene værd"

Fra Teknologisk Institut

Billig undervognsbehandling kan betyde falsk tryghed og koste dig mange penge

Konkurrencen på rustbeskyttelse er ekstremt hård, og derfor kan der hurtigt gå inflation i udbuddet af rabatter og lave priser... Det betyder desværre ret ofte, at der ikke er tid til at udføre rustbeskyttelsen ordentligt, samt have erfarne medarbejdere ansat, og så er pengene på undervognsbehandling i mange tilfælde spildt.

Teknologisk Institut anbefaler, som minimum, at stille disse krav til undervognscenter:

Den bedste rustbehandling med rabat

Vi tænker først og fremmest på at levere det bedst mulige arbejde for vores kunder, og derfor kan det aldrig komme på tale for os at gå på kompromis med kvaliteten for at kunne tilbyde endnu billigere behandlinger!

Hos os får vores kunder altid en god deal, hvor kvaliteten svarer til den pris, som vores undervognsbehandling koster. Derfor er vi både kontrolleret og stikprøvekontrolleret af Teknologisk Institut og FDM. Vi har faktisk opnået 0 fejl på samtlige stikprøvekontrollerede biler, de sidste 13 år i træk.

Det giver dig en stor grad af sikkerhed for at du undgår tab ved for billig pris på undervognsbehandling. Du kan trygt bruge os, hvis du vil slippe for at skulle bekymre dig om, hvorvidt din bil får den behandling, som den behøver!

Book tid til undervognsbehandling af din bil her

Klik på knappen og book en tid til en undervognsbehandling af din bil.

Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 66 17 13 00. Her sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores undervognsbehandlinger.

Mens vi giver din bil en en undervognsbehandling har du i øvrigt mulighed for at låne en bil eller en cykel, så du kan komme rundt som du plejer. Du oplyser bare dit eventuelle behov for dette, når du booker.

Medlem eller ej, så lav en god deal på undervognsbehandling

Hvis din bil trænger til undervognsbehandling, så kontakt os og få en aftale, hvor du sikrer dig en kvalitetsbehandling. Vi tilbyder 30 års garanti på vores rustbehandlinger af biler med behandling hvert 4. år - hvis din bil ikke er rusten. Har du en bil, som ikke er helt ny, kan du komme ind og få en vurdering af bilens tilstand, hvorefter vi vurderer, om vi også kan give dig 30 års garanti. Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid til en undervognsbehandling, kan du ringe til os på
66 17 13 00.

Trænger din bil til rustbeskyttelse? Læs om rustbeskyttelse her.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge til din bil, eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig!