Rabat på undervognsbehandling

Vi giver 15 % rabat til FDM medlemmer på vores undervognsbehandlinger

Vores undervognsbehandling er kåret til at være den bedste på Fyn, hvilket ikke kan ses på vores pris, som er fuldt ud konkurrencedygtig. Hos os får du en undervognsbehandling af højeste kvalitet, hvilket du sikres gennem Teknologisk Instituts kontrolordning VKO-R, som aflægger uanmeldte besøg og tester vores arbejde, hvilket har dannet baggrund for, at vi er kåret til det bedste behandlingscenter på Fyn.

Vi tilbyder 15 % rabat på undervognsbehandlinger til FDM-medlemmer

Rabat til medlemmer af FDMEr du medlem af FDM, kan du få 15% rabat på vores behandlinger uden, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Rabatten giver dig mulighed for at lave en god deal og gælder året rundt. Du fortæller os blot, at du er medlem af FDM, når du booker en tid.

Pas på rabatter på undervognsbehandlinger via deals

Vi giver udelukkende rabat på undervognsbehandlinger i samarbejde med FDM. Leder du efter os på diverse dealsites, leder du derfor desværre forgæves.

Det skyldes, at vi ikke kan tilbyde undervognsbehandlinger med større rabatter uden at skulle gå kraftigt på kompromis med kvaliteten. Ifølge en stikprøve undersøgelse fra Teknologisk institut var mange af de biler med en billig undervognsbehandling fra andre værksteder i forbindelse med deals, desuden yderst kritisable i resultatet.

Flere vitale dele på bilen manglede mere rustbeskyttelse, eller endda var helt uden. Så de dealsites der tilbyder billige behandlinger med 40-50% besparelse, giver således sjældent værdi for pengene.

Den bedste undervognsbehandling med 15% rabat

15% rabat på undervognsbehandlingVi tænker først og fremmest på at levere det bedst mulige arbejde for vores kunder, og derfor kan det aldrig komme på tale for os at gå på kompromis med kvaliteten for at kunne tilbyde endnu billigere behandlinger.

Hos os får vores kunder altid en god deal, hvor kvaliteten svarer til den pris, som vores undervognsbehandling koster, hvilket understøttes af, at vi for ottende år i træk er gået gennem kontrolordningen med topkarakter og 0 fejl på de testede biler. Det betyder, at du trygt kan bruge os, hvis du vil slippe for at skulle bekymre dig om, hvorvidt din bil får den behandling, som den behøver.

FDM-medlem eller ej, lav en god deal på undervognsbehandling nu

Hvis din bil trænger til undervognsbehandling, så kontakt os og få en aftale, hvor du sikrer dig en kvalitetsbehandling. Vi tilbyder 30 års garanti på vores rustbehandlinger af biler hvert 4. år, hvis du kommer med en ny bil. Har du en bil, som ikke er helt ny, kan du komme ind og få en vurdering af bilens tilstand, hvorefter vi vurderer om, vi også kan give dig 30 års garanti på din bil. Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid til en undervognsbehandling, kan du ringe til os på 66 17 13 00. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre på siden, så kontakter vi dig.

Trænger din bil til rustbeskyttelse? Læs om rustbeskyttelse her.