Undervognsbehandling af varevogn

Derfor er det en god idé med undervognsbehandling af varevogn

En varevogn er en dyr investering, og derfor er det en rigtig god idé at give den en undervognsbehandling, så den kan holde i mange år. En varevogn er typisk meget på vejene, og kræver derfor ekstra opmærksomhed. Det kan blive meget dyrt i reparationer, hvis man ikke lader sin varevogn få en undervognsbehandling.

Det danske klima er det værste i verden i forhold til rustdannelse i biler. Det hænger sammen med, at Danmark ligger i ærtebæltet – der hvor ærter har gode vækstbetingelser, har rust også gode vækstbetingelser. Det er typisk gældende i egne hvor der er høj luftfugtighed hele året rundt, med skiftende temperaturer, som ofte ligger mellem 12 og 17 graders celsius.

Varevogne er bygget anderledes op end almindelige personbiler, og chassiset er helt blotlagt. Derfor er disse meget udsatte for rustangreb. Der er mange blotlagte vanger i bunden, og der er ingen bundplader til at skærme af for slid. Biler som disse har ingen bundplader, og bliver ofte leveret uden inderskærme i hjulkasserne. De er derfor enormt udsatte for slitage, og skal derfor undervognsbehandles på lige vilkår med alle andre køretøjer. Faktisk er kassevogne/varevogne endnu mere udsatte end almindelige personbiler, og man skal derfor være over dem helt fra begyndelsen. Så derfor anbefaler vi undervognsbehandling af varevogn.

Se hvad erfaring med undervognsbehandling betyder og hvordan du vælger den rigtige rustbeskyttelse til din bil.
Erfaring med undervognsbehandling

Kan I undervognsbehandle varevogne?

Ja – vi behandler mange varevogne året rundt for både private, bilhuse, mekanikere og selvstændige.

Ruster varevogne?

Varevogne ruster som alle andre transportmidler. De er ofte meget mere udsatte, idet der sjældent er afdækning i vognbunden og i hjulkasser, hvorfor sliddet er markant.

Hvor store køretøjer kan I behandle?

Vi kan behandle køretøjer op til 7 ton

Sådan undervognsbehandler vi varevogne

Når vi undervognsbehandler en varevogn, starter vi med at afmontere inderskærme og dækplader (hvis disse findes), og afrenser derefter undervognen med varmt vand under højtryk. Kun på den måde fjerner man skidt og snavs, inden undervognsbehandlingen udføres. Derefter bliver bilen varmlufttørret indtil den er helt tør, ellers binder rustbeskyttelsen ikke ordentligt. Vi anbefaler altid vores 3-lags behandling da den holder i op til 4 år, afhængig af kørselsbehov, bilens alder og stand. Er der rust i karrosseriet, er det nødvendigt at genbehandle oftere.

Læs her punkt for punkt hvordan vi forbereder, rustbeskytter og klargør din bil.
Sådan rustbeskytter vi din bil

Kan man undervognsbehandle en gammel varevogn?

Man kan sagtens undervognsbehandle en ældre varevogn, det er som regel aldrig for sent. Er der allerede opstået rustangreb, holder undervognsbehandlingen ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er dårligere udenpå rust. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at give en varevogn en specialbehandling. Denne behandling tilbydes kun efter gennemgang af bilens stand, hvor du som kunde altid er med under hele kontrollen. Undervognsbehandling af en gammel varevogn kan som regel altid svare sig!

5 gode grunde til at vælge Fyns Undervognscenter i Odense

  • Kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut igennem mere end 20 år.
  • Markedets mest miljøvenlige produkter.
  • Stor erfaring – vores medarbejdere har tilsammen mere end 100 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.
  • Altid fuld afmontering og afrensning inden behandling, med fotodokumentation.
  • Vores behandlinger holder i op til 4 år, hvilket gør det meget billigt pr. år.

Book tid til et gratis rusteftersyn af din varevogn

Er du i tvivl om standen på din brugte varevogn, er du altid velkommen til at booke et gratis og helt uforpligtende rusteftersyn af din varevogn. Dette kan du gøre på https://booking.fynsundervognscenter.dk/ eller ved at kontakte os på tlf. 66171300

Book her