Undervognsbehandling af campingvogn

Derfor er det en god idé med undervognsbehandling af campingvogn

En campingvogn kan være en dyr investering, og derfor kan det være en god idé at give den en undervognsbehandling, så den kan holde i mange år. Gensalgsværdien vil automatisk være højere på en undervognsbehandlet campingvogn, end en med rust i.

Campingvogne er typisk bygget op omkring et chassis, og disse er udsatte for rustangreb. Der er mange blotlagte vanger i bunden, og der er ingen bundplader til at skærme af for slid. Som regel er chassiset eller konstruktionen som selve vognen er bygget på af galvaniseret jern. Træ/finerpladerne der danner gulvet i en campingvogn blotlagte i undervognen.

Det er ekstremt vigtigt, at det kun er selve jernet i campingvognens undervogn, der rustbeskyttes. Man må under ingen omstændigheder begynde at undervognsbehandle træ/finerpladerne i bunden. Dette skyldes at fugten fra træ/finerpladerne skal kunne komme ud nedefter, så de ikke rådner.

Med kvalitet, god service og ærlig kommer man længst.
Fyns bedste undervognsbehandling

Sådan undervognsbehandler vi campingvogne

Når vi undervognsbehandler en campingvogn, starter vi med at afmontere afdækning (hvis disse er til stede) og afrenser den med varmt vand, så skidt og snavs fjernes inden behandling. Derefter bliver bilen varmlufttørret indtil den er helt tør, ellers binder rustbeskyttelsen ikke ordentligt. Vi anbefaler altid vores 3-lags behandling da den holder i 3-4 år, afhængig af kørselsbehov, vognens alder og stand. Er der rust i karrosseriet, er det nødvendigt at genbehandle lidt oftere.

Stikprøvekontrollereret af Teknologisk Institut – Den eneste uvildige kontrolordning i Danmark.
Test af undervognsbehandling

  Skal vi kontakte dig?

  Kan man undervognsbehandle en gammel campingvogn?

  Man kan sagtens undervognsbehandle en ældre campingvogn, det er sjældent for sent. Er der allerede opstået rustangreb, holder behandlingen ikke helt så længe, da vedhæftningsevnen er dårligere udenpå rust. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at give bilen en specialbehandling. Denne behandling tilbydes kun efter gennemgang af bilens stand, hvor du som kunde altid er med under hele kontrollen.

  5 gode grunde til at vælge Fyns Undervognscenter

  • Kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut igennem mere end 20 år.
  • Markedets mest miljøvenlige produkter.
  • Stor erfaring – vores medarbejdere har tilsammen mere end 100 års erfaring med rustbeskyttelse af biler.
  • Altid fuld afmontering og afrensning inden behandling.
  • Vores behandlinger holder i op til 4 år.

  Book tid til et gratis rusteftersyn

  Er du i tvivl om standen på din brugte autocamper, er du velkommen til at booke et gratis og helt uforpligtende rusteftersyn af din bil. Dette kan du gøre på https://booking.fynsundervognscenter.dk/ eller ved at kontakte os på tlf. 66171300