Tectyl rustbeskyttelse

Få foretaget rustbeskyttelse med Tectyl af Fyns førende undervognscenter

Fyns Undervognscenter er Fyns foretrukne specialist behandling med Tectyl rustbeskyttelse. Med 40 års erfaring i komplet Tectyl behandling er vi i stand til at håndtere alle former for rustbeskyttelse af alle slags biler og køretøjer.

Læs om sammenligning af forskellig rustbeskyttelse her: Sammenligning af rustbeskyttelse

Det er utroligt vigtigt at pleje sin bil ordentligt for at kalde sig selv for en stolt bilejer. Plejning af bil indebærer mange forskellige ting, såsom at vaske den, give den lak engang imellem, samt at skifte dæk og andet. Men en lige så vigtig form for bilpleje, som mange overser, er at beskytte bilen mod fugt og rust. Her kan vi hjælpe dig med bilplejen ved at give din bil en undervognsbehandling.

Hvorfor rustbeskytte?

Det danske klima er et af de mest korrosive i verden og derfor sidder der konstant fugt i bilens karrosseri, som derfor angriber bilen helt fra den dag den ruller ud fra forhandleren. Langt de fleste tror at fabriksgarantien dækker imod alle rustangreb uden yderligere tiltag, men den gælder kun hvis vedligeholdelsen overholdes. Rustbeskyttelse er en helt essentiel del af vedligeholdelsen af bilen og er vigtigt for at forebygge gennemtæring.

  Skal vi kontakte dig?

  Rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter

  Personalet ved Fyns UndervognscenterHos Fyns Undervognscenter tager vi os grundigt af dit køretøj og giver den en komplet gennemgang før vi tager fat på en komplet rustbehandling.

  Vi udfører alle rustbehandlinger af biler med høj grundighed, og vi har derfor fået Teknologisk Instituts (TI) kvalitetsstempel. Vi anvender kun Tectyl rustbeskyttelse som er markedets bedste produkt inden for en komplet rustbehandling.

  Hos Fyns Undervognscenter kan du vælge imellem 2 forskellige rustbehandlingsformer:

  • 3 års komplet rustbeskyttelse
  • 4 års komplet rustbeskyttelse

  Du kan læse mere om rustbehandlingsformerne her

  Med en Tectyl rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter får du derfor en effektiv rustforebyggelse og rustbehandling. Hos os får du 30 års garanti på alle nye biler med en Tectyl rustbehandling – en garanti vi også giver til en del brugte biler efter godkendelse.

  Kontakt os for et tilbud

  Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende rustbeskyttelses tilbud og høre nærmere om vores priser. Du kan bestille et tilbud på en rustbehandling via bestil tilbud her på siden, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 66 17 13 00.