Tilbud på undervognsbehandling

Udfyld kontaktformularen og få et tilbud på undervognsbehandling af din bil

Hvis du vil have et tilbud på undervognsbehandling af din bil, skal du bare udfylde “Bestil tilbud”-formularen ude til højre. Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt med et tilbud og en pris.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 13 00. Så modtager du et tilbud om undervognsbehandling med det samme over telefonen.

Undervognsbehandling med Tectyl giver 30 års garanti

Hvis du tager imod vores tilbud om undervognsbehandling, garanterer vi, at du modtager 1. klasses arbejde på din bil.

Vi kan tilbyde over 40 års erfaring med undervognsbehandling af biler, og vi bruger udelukkende kvalitetsprodukter fra Tectyl til at undervognsbehandle din bil.

Derfor kan vi give et tilbud om 30 års garanti med undervognsbehandling hvert 4. år, hvis din bil er ny. Dette gør vi fordi, Tectyl er et kvalitetsprodukt, og fordi vi er eksperter i undervognsbehandling.

Vi kommer ind i alle de nødvendige huller og sprækker, og vi er desuden underlagt stikprøvekontrol fra Teknologisk Institut, som ligeledes har kvalitetsstemplet os og vores undervognsbehandling.

Stikprøvekontrollen er således også din garanti for, at vi altid yder vores allerbedste, når vi undervognsbehandler din bil. Har du en brugt bil, og ønsker du også at få 30 års garanti på undervognsbehandling med Tectyl, tilbyder vi, at du kan komme ind til en undersøgelse, og godkender vi dig, så får du 30 års garanti med undervognsbehandling hvert 4. år.

Der er mere information om undervognsbehandling med Tectyl her

Kontakt os på telefon 66 17 13 00 og få et tilbud på undervognsbehandling af din bil med Tectyl med det samme.

Skal vi kontakte dig?

Hvorfor vælge en undervognsbehandling?

Der er god grund til at få et tilbud på undervognsbehandling af både din gamle eller ny bil.

Bliver din bil undervognsbehandlet fra ny, holder den ganske simpelt i længere tid. Det betyder, at du enten selv kan få glæde af bilen i længere tid, eller at du kan sælge den videre efter nogle år.
Hvis du eksempelvis har bilen i 10 år, inden du sælger den videre, vil salgsprisen være noget højere, hvis bilen har været undervognsbehandlet jævnligt.

Ældre biler kan også undervognsbehandles og dermed få forlænget undervognens levetid. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bil.

Derudover mindsker en undervognsbehandling kørestøj fra undervognen. Dermed øges også køreglæden.

Det er dog ikke kun på biler, at vi kan give et godt tilbud på undervognsbehandling. Vi har også ekspertise inden for undervognsbehandling af eksempelvis autocampere, brandbiler, busser, lastvogne, specialkøretøjer og trailere. Vi ligger placeret centralt på Fyn i Odense, og vi kan derfor med stolthed sige, at vi er hele Fyns Undervognscenter.

Har du en eller anden form for køretøj, som du er i tvivl om, om vi kan tilbyde undervognsbehandling på, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Overvejer du at købe billig undervognsbehandling på dealsite eller andet?

Læs artiklen eller se video på dr kontant: ”Ekspert: Billig undervognsbehandling er ikke pengene værd

Nettet flyder med vilde tilbud på rustbehandling, men i stikprøve dumper tre ud af tre biler

Hvornår fås det bedste tilbud på en undervognsbehandling?

Det bedste tidspunkt for at få et tilbud om undervognsbehandling er, i foråret og om sommeren. De fleste danskere kommer nemlig i tanke om, at bilen trænger til en undervognsbehandling, når vinteren nærmer sig, og derfor har vi mere travlt i efteråret og om vinteren.

Det danske klima betyder, at vi har fugt det meste af året. Derfor er en undervognsbehandling lige vigtig, uanset årstid.

Vi ser frem til at give dig et uforpligtende tilbud på undervognsbehandling af din bil, trailer eller campingvogn hos os.

Du finder priser og tilbud på undervognsbehandlinger ved at klikke på Booking i menuen og indtaste din bils oplysninger. Du kan også klikke her

Du er også altid velkommen til at kontakte os via tlf. 66 17 13 00, hvis du har spørgsmål til os eller bare vil have et tilbud på undervognsbehandling telefonisk.